Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: zvuk u her ve win7

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2

    Zdarec mam takovy problem se zvukem u her ze se zvuk začne po chvilce trhat pokud hru spustim po druhe tak se stane ze pak uz to jde v pohodě u nekterych her origoš to nedela vubec u filmu vubec a mp3 taky v pohodě jen u her treba crysis2 demo ,shugun total war demo, sestava je koupena před 3 měsici procesor intel950.zakladni deska asus rampage 2,pameti 6giga,grafika geforce 580gtx,zdroj seasonic850wat,koupil jsem i zvukovku asus sonar ze to pomuže ale problem je stala jako by se neco hadalo jo a system je win7 ultimate64 za kazdou radu dik uz jsem ztoho nasrany . Ještě k tomu trani kdyz jsem pouzíval integrovanou zvukovku tak při sekani zvuku padl system po chvilce , modrra obrazovka . ted nevim jestli se mam vratit k win xp dik za tipy
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    první najed na stranky microsoftu a stáhni si test compability na sys. win 7 x64 mám takový dojem že ta tvoje sestava není na sedmičky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Citace Původně odesláno od hugostieglitz Zobrazit příspěvek
    první najed na stranky microsoftu a stáhni si test compability na sys. win 7 x64 mám takový dojem že ta tvoje sestava není na sedmičky
    Ehm, cože?!

    POVITEK - co takhle tu sestavu napsat trošku lépe? Doplň/oprav to co jsem vydedukoval z toho tvýho popisu

    procesor - Core i7-950 (nějaké přetaktování??)
    deska - asus rampage 2 (gene, extreme??)
    RAM - 6x1GB, 3x2GB? frekvence, výrobce,...?
    grafika - GTX580 - výrobce, model?
    zdroj - Seasonic X-850/S12D-850/SS-850HT/M12D-850/....??
    bedna - v čem to máš a jak máš vyřešený chlazení?

    Máš nějaký soubory ve složce C:\Windows\minidump? Pošli nám je (dá se uploadovat přímo na fórum, tak nepoužívej jiné servery jako uloz.to).

    Máš instalované aktuální ovladače z webu výrobce, nebo jsi tam hodil to co ti nabídly windows?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2

    tak že moje sestava Intel Core i7-950,Asus Rampage II GENE - Intel X58,GIGABYTE GTX580 (GV-N580D5-15I-B) 1536MB, PCI-E,Patriot Viper II 'Sector 7' Series 6 GB (3x2GB) DDR3 1600,Seasonic S12D-850 850W,skřín CoolerMaster HAF-922 ,ovladače aktualizovany od vyrobce ,zvukovka Asus Xonar DG
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    omluva ten průvodce kompatibility ti ukáže nejen to že hw je kompatibilní na sys win7 ale vypíše ti i nekompatibilní programy a ovladače takhle jsem to myslel před časem jsem též přecházel z xp na sedmy a měl jsem podobné problémy hlavně s ovladači reltek audio použil jsem poté live update 4 a nainstaloval jím vyhledaný ovladač a vše je ok
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Citace Původně odesláno od POVITEK Zobrazit příspěvek
    tak že moje sestava Intel Core i7-950,Asus Rampage II GENE - Intel X58,GIGABYTE GTX580 (GV-N580D5-15I-B) 1536MB, PCI-E,Patriot Viper II 'Sector 7' Series 6 GB (3x2GB) DDR3 1600,Seasonic S12D-850 850W,skřín CoolerMaster HAF-922 ,ovladače aktualizovany od vyrobce ,zvukovka Asus Xonar DG
    Jaké máš teploty všeho při hraní?

    Důležitá byla taky tato otázka:

    Máš instalované aktuální ovladače z webu výrobce, nebo jsi tam hodil to co ti nabídly windows?

    Citace Původně odesláno od hugostieglitz Zobrazit příspěvek
    omluva ten průvodce kompatibility ti ukáže nejen to že hw je kompatibilní na sys win7 ale vypíše ti i nekompatibilní programy a ovladače takhle jsem to myslel před časem jsem též přecházel z xp na sedmy a měl jsem podobné problémy hlavně s ovladači reltek audio použil jsem poté live update 4 a nainstaloval jím vyhledaný ovladač a vše je ok
    Z tvého příspěvku to vyznělo, jako by HW nebyl kompatibilní s W7
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 25-10-2013, 01:59
  2. Nejde zvuk, win7.
    Od errorerror v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-07-2013, 00:10
  3. DX9 do win7
    Od bren v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-09-2010, 21:19
  4. Windows 7: Win7 a HP 550
    Od kevin00 v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-03-2009, 15:59
  5. Windows 7: Jak z Win7 do XP?
    Od forrest0 v sekci OS Windows
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-02-2009, 21:42