Ahoj.rozhodl jsem se že zakoupím novej monitor.měla by to být nějaká 22 nebo 23.Váhám jestli jít do led nebo ne.poradte.monitor budu využívat na hry net apod. a cenu bych viděl tak do 5500kč.co se sestavy týč tak disponuju amd x2 6000 3.oghz,6gb ram,grafika asus gts 450.monitor bych chtěl používat déle(zhruba za rokj budu kupovat nové celé pc)díkes za radu
co říkáte na tohle??????http://www.eo.cz/LDDME2311H-23-lcd-dell-e2311h-fullhd.html
podotýkám že na monitoru budu hrát.koukat na filmy a občas práce.ale je to teda uhlopříčka veliká:-)
podotýkám že na monitoru budu hrát.koukat na filmy a občas práce.ale je to teda uhlopříčka veliká:-)
23 palců není v dnešní době velká uhlopříčka. Já bych ti doporučil LG W2442PE-SF 24". Podobný mám v práci. Sice je to TN, takže pozorovací úhly a barvy nic moc, ale na hraní a práci ve wordu to stačí. Má pivot, takže jeho poloha jde lechce nastavit a DVI i HDMI. A ve stříbrném provedení stojí na Alfacompu kolem 4200Kč. LED podsvícení se moc nevyplatí, ušetříš 5÷15W podle intenzity podsvícení a levné LED posvícení jiné výhody nemá. (aby se ti vrátil příplatek tisíc korun, musel by jsi monitor provozovat přes 10 let při používání 4 hodiny denně).
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Muj nazor je, ze tenhle Dell neni zrovna monitor na hry a filmy, ale spis do kanclu....
Nevim, jakou velikost mas ted, ale radne bych si rozmyslel, jestli misto 22 ci 23 radsi nevzal hned 24"
treba
pripadne non led
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ( mam ja a sem fakt spokojen za ty prachy )
Nevim, jakou velikost mas ted, ale radne bych si rozmyslel, jestli misto 22 ci 23 radsi nevzal hned 24"
treba
pripadne non led
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ( mam ja a sem fakt spokojen za ty prachy )
Vybírám monitor ve stejné cenové relaci. Nejvíce by se mi líbilo HP ZR24w, jsem však limitován cenou, tudíž se poohlížím po 24" Samsung 2443BW. Máte jej někdo, či máte zkušenosti se Samsungem?
Díky.
Díky.
díkes za radu.asi půjdu do toho samsungu ikdyž mám momentálně 19 lg a jsem spokojen.Jěště se zeptám když to má led podsvícení tak je to jenom o spotřebě??????budu si totiž pořizovat nové pc asi za rok a monitor už kupovat nehodlám.
Lepší spotřeba, rovnoměrnější podsvícení, vyšší životnost, ale je toho víc, mají třeba i lepší kontrast.
[quote=Suprak;442055]Lepší spotřeba, rovnoměrnější podsvícení, vyšší životnost, ale je toho víc, mají třeba i lepší kontrast.[/quote]
ccfl trubice maju dlhsiu zivotnost ako led teda spon udajne aj mtbf maju ccfl dlhsiu
ccfl trubice maju dlhsiu zivotnost ako led teda spon udajne aj mtbf maju ccfl dlhsiu
jěště jedna malá otázečka.jaký mi ten monitor(samsung) bude zvládat rozlišení?????grafiku mám asus engts450??????mám totiž v pokoji i lcd telku s fullhd rozlišením.Jestli by nebylo lepší řešit na hraní her raději propojení s telkou.Díkes za odpověd