Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Problem s prepojenim kamery a notebooku

jupco (1)|20.3.2011 23:02
Zdravim vospolok. Mam taky problem, mam kamerku sony HVR-V1E a potreboval by som ju prepojit s notebookom lenovo G550. Lenovo tam ma nejaky hdmi port, ale ten ako som zistil sluzi len na pripojenie monitoru. Tiez to ma aj slot na expresscard. nedalo by sa toto nejako vyuzit? cez usb sa daju z kamery stahovat len fotky, normalne je na to urceny ten firewire kabel, len sa nemozem nikde na nete dopatrat k nejakej notebokovskej externej verzii, lebo konektor na ten firewire kabel na notebooku nieje, ak by mi niekto vedel akokolvek poradit, vopred dakujem..
zsdx (2098)|21.3.2011 10:53
[quote=jupco;442411]Zdravim vospolok. Mam taky problem, mam kamerku sony HVR-V1E a potreboval by som ju prepojit s notebookom lenovo G550. Lenovo tam ma nejaky hdmi port, ale ten ako som zistil sluzi len na pripojenie monitoru. Tiez to ma aj slot na expresscard. nedalo by sa toto nejako vyuzit? cez usb sa daju z kamery stahovat len fotky, normalne je na to urceny ten firewire kabel, len sa nemozem nikde na nete dopatrat k nejakej notebokovskej externej verzii, lebo konektor na ten firewire kabel na notebooku nieje, ak by mi niekto vedel akokolvek poradit, vopred dakujem..[/quote]

Nic naplat, musi zakoupit [odkaz, pro zobrazení se přihlaste][odkaz, pro zobrazení se přihlaste].