Mam problem nejde mi u znamyho pripojit hdd do predniho panelu pc s usb, doma mi jede bez problemu nevite proc to nejde.... krabicka je od MSI a zbytek 80 gb hdd
Mam problem nejde mi u znamyho pripojit hdd do predniho panelu pc s usb, doma mi jede bez problemu nevite proc to nejde.... krabicka je od MSI a zbytek 80 gb hdd
Nejde čo? Nejde zasunúť alebo ho pc nerozpozná?
Je front usb zapojený do základnej dosky?
Ahoj
Ma ten kamos ty USB v prednim panelu zapojene?
kdyz do predniho panelu zapojim jiny disk tak jde a do zadnich usb jsem to taky zkousel a nic
kdyy ho pripojim zacne svitit ze je aktivni ale disk nebezi
Čo to je za disk? 2,5 alebo 3,5" ?
To sou dotazy jak noha. Napis o jaky konkretni disk se jedna, jestli ma resene napajeni s datama v jednom kabelu,nebo jestli ma dva kabely? Zkusel si to pripojit vzadu?
No a ten puvodni kabel tam nejde taky? Co ten novej kabel zkusit nekde jinde??????
Me se obcas stava, ze pokud jsou tam 2 kabely tedy napajeci a USB, ze proste obcas USB kabel odejde..... Pak se disk akorat rozsviti ( rozjede ) ale system ho nenajde....
Zkousel si to pripojit taky zezadu do desky a ne prez predni panel? Co je to za system? kdyz pripojis kabely, ohlasi zvukovka pripojene zarizeni?
Keď ho pripojíš origo káblom funguje?
Imho tvoj pc to zvláda napájať z jedného usb, kamošov nie ....
tak uz nevim kde je problem, disk bez problemu jeste dneska sel a ted zase nejde.....asi cas na novy