Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Tablet mid android 2.2

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    17

    Dobrý den. Dceři se podařilo cosi odinstalovat a nyní nejde odemknout monitor. reset ani nic jiného nepomáhá.Zdá se že kalibrace obrazovky nefunguje správně,neboť po přiložení prstu se zobrazí dotek asi 2 cm mimo,tudíž se nelze dostat na ikonu k odemknutí tabletu.co teď?jak se dá přeinstalovat systém,a je nějaký v češtině ke stažení? Děkuji za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,283

    O jaké zařízení se jedná (výrobce a typové označení).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    nejak se pri bootovani musi dat dostat do recovery modu, vetsinou podrzenim power+home, ale to zalezi na konkretnim modelu, takze mrknout do prirucky, nebo aspon napsat model.
    odtud se da provest hard reset zarizeni ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    O jaké zařízení se jedná (výrobce a typové označení).
    To je právě to.vyhrála to v Praze na pouti,takže China.Než něco smázla tak to makalo OK.Pak dala restart a už nic nešlo.Označení to žádné nemá.Na zadní straně je pouze FC Wifi CE RoHS. a v příručce manual MID
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    no, zkusit se podivat jak nahodit ten bootloader ... vzdycky pri bootu drzet 2 nejaky tlacitka, v manualu to fakt musi byt.

    BTW: jsem myslel, ze z pouti je mozna tak pernik, nebo nejaky plysovy zvire ... ale koukam, ze doba pokrocila
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    no, zkusit se podivat jak nahodit ten bootloader ... vzdycky pri bootu drzet 2 nejaky tlacitka, v manualu to fakt musi byt.

    BTW: jsem myslel, ze z pouti je mozna tak pernik, nebo nejaky plysovy zvire ... ale koukam, ze doba pokrocila
    Má to celkem 4 tlačítka start,+,-,a plocha.Různě kombinuji při boot ale nic se neděje,pokaždé naběhne uzamčená plocha
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    start a +/- ? a neni znacka toho tabletu treba aspon pod baterkou?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,283

    Není někde na těle přístroje malá dírka ? Mohl by tam být reset, třeba by pomohl ten
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Není někde na těle přístroje malá dírka ? Mohl by tam být reset, třeba by pomohl ten
    Restartovací tlačítko je,zkoušel jsem i to a bez ze změny.Načítání ,plocha a opět zámek.Připadá mi že by molh být smazán ovladač dotykového monitoru.je to možné?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    start a +/- ? a neni znacka toho tabletu treba aspon pod baterkou?
    Tak do toho se opravdu pouštět nehodlám,neboť je celý tablet celistvý ,bez jediného šroubku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    hele, zkus to aspon vyfotit, treba tady nekdo dokaze urcit znacku ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    17

    Díky všem.Problémek byl odstraněn po připojení myši.Zkalibrováním a nastavením CZ.Koho by to hned napadlo.
    Odpovídat lze po přihlášení