Zapnu Pc a po pár sec se restartne
Jak říká název zapnu PC větráčky všechno běží bez problému ale když mi win 7 začne psát Vítejte tak se mi restartne a tohleto se děje dokola.
Mam novej PC ...
začalo to tak že včera jsem hrál hru a z ničeho nic restart PC mam od února a do včerejška se mi nic takovýho nestalo ... Mno pak se mi PC zase normálně zapl ale a šel jsem na net a za 5min zase restart tak to zkusim ještě 1x a tentokrát se mi to restartlo hned jak zapínám komp a píše to Vítejte ... Další Den přídu ze školy vemu si lux pročistim si větráčky apod a komp si nechám otevřenej abych mohl sledovat běh počítače a šlapal krásně pak asi po 7 hodinách zase restart a ted se zase restartuje u Vítejte :-/
nejdivnější bylo to že jsem měl všechno v PC nezaprášený a když jsem tam v tom luxoval tak to pak šlo :-D mam tam 6 větráků a všechny běží pěkně
Budu rád za každou radu :-)
snad vám to nějak pomůže v hledání chyb moc by mi to pomohlo
Mam novej PC ...
začalo to tak že včera jsem hrál hru a z ničeho nic restart PC mam od února a do včerejška se mi nic takovýho nestalo ... Mno pak se mi PC zase normálně zapl ale a šel jsem na net a za 5min zase restart tak to zkusim ještě 1x a tentokrát se mi to restartlo hned jak zapínám komp a píše to Vítejte ... Další Den přídu ze školy vemu si lux pročistim si větráčky apod a komp si nechám otevřenej abych mohl sledovat běh počítače a šlapal krásně pak asi po 7 hodinách zase restart a ted se zase restartuje u Vítejte :-/
nejdivnější bylo to že jsem měl všechno v PC nezaprášený a když jsem tam v tom luxoval tak to pak šlo :-D mam tam 6 větráků a všechny běží pěkně
Budu rád za každou radu :-)
snad vám to nějak pomůže v hledání chyb moc by mi to pomohlo
Hlavně nám napiš jakou máš sestavu. Instaloval jsi něco nového? provedl bych test pamětí. Pokud máš dva moduly tak s každým zvlášť. Potom by bylo dobré aby jsi nám postnul teploty komponent (CPU, VGA, MB..)
Nvidia Geforce GTX 560 TI
Intel(R) core (TM) i5 CPU 760 2.8ghz 4 jádro
8gb ram
jsem amater v PC tak nevim co ještě víc :-D
všechno tohle jsem opsal z PC přez nouzový režim kterej mi na poprvé taky spadl ale ted běží takže to možná dělá nějaká aplikace ale jediný co jsem v posledních tejden instaloval byla hra crysis 2 ... Jen nevim jak mam naměřit ty stupně jednotlivých věci :-D
Intel(R) core (TM) i5 CPU 760 2.8ghz 4 jádro
8gb ram
jsem amater v PC tak nevim co ještě víc :-D
všechno tohle jsem opsal z PC přez nouzový režim kterej mi na poprvé taky spadl ale ted běží takže to možná dělá nějaká aplikace ale jediný co jsem v posledních tejden instaloval byla hra crysis 2 ... Jen nevim jak mam naměřit ty stupně jednotlivých věci :-D
Mno tak jsem to zase zkusil spustit normálně a zase restart na Vítejte ale pak se to snažilo restartnout ale nějak to nešlo bo to jako začlo naběhávat a za sec to přestalo pracovat a zase za 1 sec se to zase snažilo pracovat a pak z toho šly nějaký chraptavý zvuky a vůbec nevim odkad to tam šlo ...
A čím to všechno napájíš? Uveď i značku, nejen výkon zdroje.
Zkoušel jsi live distribuci linuxu? Na ubuntu.cz je k tomu i velmi jednoduchý návod.
Zkoušel jsi live distribuci linuxu? Na ubuntu.cz je k tomu i velmi jednoduchý návod.
Ram 8gb Kingston
Nvidia Geforce GTX 560 TI značka Gainward
Corsair TX650W power supply
Možná je to blbá otázka ale jak mi pomůže ten ubuntu.cz ?
ted už PC zapnu slyšim jak hučí ale nic nedělá netočí se větráčky apod ...
ted už PC zapnu slyšim jak hučí ale nic nedělá netočí se větráčky apod ...
[quote=wannabees;443266]Ram 8gb Kingston
ted už PC zapnu slyšim jak hučí ale nic nedělá netočí se větráčky apod ...[/quote]
Píšeš, že se ti komp restartuje při nabíhání win. Spuštěním linuxu zjistíme, jestli je PC funkční (aspoň trochu) bez toho, abychom museli hrabat na současnou instalaci win. Pokud nenaběhne ani linux, tak je jasný, že se jedná a HW chybu.
ted už PC zapnu slyšim jak hučí ale nic nedělá netočí se větráčky apod ...[/quote]
Píšeš, že se ti komp restartuje při nabíhání win. Spuštěním linuxu zjistíme, jestli je PC funkční (aspoň trochu) bez toho, abychom museli hrabat na současnou instalaci win. Pokud nenaběhne ani linux, tak je jasný, že se jedná a HW chybu.