Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Crysis 2 Multiplayer

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    571

    Zdravím, dovolil jsem si toto založit na řešení problému s MP
    Protože v prvním vlakně porád jen každém naříká ohledně DX

    Potřeboval bych radu jak se pripojit k síti.

    Po vytvoření učtu, ktery sem musel vytvořit primo na strankach crysis
    protože ve hře samotné mi to nefunguje

    Se i přesto nemohu prihlasit, behem prihlašovani to píše chyba spojeni, at si zkontroluji pripojeni k síti.

    V navodu je cosi o portech TCP a UDP
    a nekde ve složce z hrou sem našel

    NAT/Firewall
    ================================================== ================

    Herní porty

    Pro veškerou komunikaci mezi serverem a klientem se používá
    port 'game' (výchozí 64100 - net_lobby_gamespy_online_port).

    Porty
    SDK Služba Hostname Typ Místní Vzdálený

    Dostupné hbmaster3 crysis2.available.gamespy.com UDP jakýkoliv 27900
    NN natserver1 natneg1.gamespy.com UDP game 27901
    NN natserver2 natneg2.gamespy.com UDP game 27901
    NN nat neg Game client UDP game game*(jiná hra)
    QR2 hbmaster3 crysis2.master.gamespy.com UDP game 27900
    QR2 Incoming queries Game client UDP game jakýkoliv
    CDKey keymaster key.gamespy.com UDP game 29910
    SAKE Profile settings/stats crysis2.sake.gamespy.com TCP jakýkoliv jakýkoliv (def:80)
    Chat Any IRC server peerchat.gamespy.com TCP jakýkoliv 6667
    GP gpmanager gpcm.gamespy.com TCP jakýkoliv 29900
    GP searchmanager gpsp.gamespy.com TCP jakýkoliv 29901
    SB gmaster3 crysis2.ms5.gamespy.com TCP jakýkoliv 28910
    SB Server queries game servers UDP jakýkoliv game*(cílový server)
    RSS RSS Feed lb.crysis2.ea.com TCP 80 80

    Výchozí hodnota pro 'game' je 64100 (lze upravit).
    Pro příchozí UDP spojení je požadováno jen otevření portu "game"
    (výchozí 64100).


    i přesto se mi stale nedaři prijit na to co mam kde nastavit abychse pripojil k siti.

    Netušíte nekdo nejaky napady a nebo rada??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Razi3L
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    613

    Jestli je to stejné jako v demu, tak stejný účet na oficiálních stránkách a ve hře nefunguje. Mě nakonec pomohlo vytvořit si ve hře účet s vymyšleným emailem a hned mi to šlo. Toto řešení mi pomohlo asi po 3 dnech neustálého zkoušení logování s účtem na stránkách a bez výsledku a vytvoření účtu ve hře s mým emailem také nešlo. Je ale možné, že to již změnili a opravili a tudíž bude chyba jinde, za zkoušku to ale stojí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    104

    Ha opravili toho se jen tak nedočkáš...mam prakticky stejný problém vytvořil jsem si učet a napsal limitovany kod a co zjistím že sem v pr*eli a že jsem asi ztratil limitovaný kod.
    Přitom na starý učet se připojit můžu podle mého to nebude routrem nebo tak, prostě další chyba kterou Crytek ještě neopravil jako třeba cheatery ve hře.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    571

    Ja kluci jeste stale nehraju.....mam už i patch 1.4..dokonce jsem formatoval pc.

    ale pri prihlašovani k MP mi to stale píše chyba spojeni, zkontrolujte si své pripojení k síti.
    bohužel ani na googlu nemohu nic najit
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Napíš niečo bližšie o tom aký máš OS, antivir, typ pripojenia na internet, prípadne typ routera.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    571

    hoj

    no mam avasta free, mam vistu 32 bit, pri prvnim pokusu o spuštení multiplayeru me to nabídlo vytvořeni vyjímky aby firewall hru neblokoval...ale nepomohlo to, a ani samotne vypnutí firewallu. a ani vypnutí avasta.

    Ale jine hry funguji crysis wars bez problemu

    pripojení mam antenou (parabolou) nasmerovanou na poskytovatele tady u nas ve vsi.

    psal jsem mu zda jeho router nic neblokuji a trvdil že žadny blokace na jeho strane nejsou
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele zatara007
    Registrace
    Jan 2013
    Příspěvků
    18

    ja mam crysis 2 ea kolekci klasiky za 400 kc a ni bez problemu
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. IGI-2 Covert Strike multiplayer
    Od Kubajs66 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-03-2010, 21:35
  2. Call of Duty: World at War BETA multiplayer
    Od Razi3L v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 10-11-2008, 16:51
  3. Multiplayer včera a dnes.
    Od respex v sekci Informace a nezařazené články
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 08-09-2007, 01:58