Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: tiskárna vynechává řádky

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    81

    Tak jsem se půl dne bavil čištěním trysek. Konkrétně velké černé 3e. Stále mám tiskárnu Canon i 865. Speciální závada: Černá mi tiskne správně text pouze při volbě kvality tisku NEJVYŠŠÍ. Pokud dám STANDART a KONCEPT, začne vynechávat v řádcích. Třeba uprostřed písmen chybí tisk. Ostatní barvy tisknou vždy dobře. Napadá vás něco? Přeinstalovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Dochází inkoust nebo ucpané trysky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    81

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    Dochází inkoust nebo ucpané trysky.
    No tak blbej nejsem. Inkoustu je dost a trysky vyčištěné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    158

    Jestli jsem to správně pochopil, tak Vám tiskne jen část tiskové hlavy, jako i mě začala moje tiskárna canon ip4000 tisknout půlku výšky tiskové hlavy viz. obrázek ( http://www.ulozto.cz/9222550/tisk-jpg ). Jde o závadu na tiskové hlavě a zatím jsem nezkoušel zda pomůže rozdělání a nějaké speciální pročištění. Jinak samotná hlava je dost drahá a nevyplatí se kupovat nová. Při vysoké kvalitě tisku to tiskne všechny řádky proto, že si to bere černou barvu z černé cartridge, která je určená pro barevný tisk, nikoliv pro černobílý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Citace Původně odesláno od chalupník Zobrazit příspěvek
    No tak blbej nejsem. Inkoustu je dost a trysky vyčištěné.
    Tak jsi asi vyčistil blbě. Jak jsi prováděl čištění?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Tak je vycisti znova, pripadne zkus vycistit nejen trysky, ale i hlavu a vse co bude jen mozne....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    22

    Mám podobný problém. Po výměně magenty v tiskárně Canon MP540 přestala tato barva tisknout a také způsobuje pruhy. Když dám vytisknout testovací vzorek trysek, tak samozřejmě 2 pruhy určené pro magentu chybí. Po provedení čištění trysek (nezáleží na tom, zda-li je normální nebo hloubkové), tiskne magenta zhruba do 1/4 papíru A4 v pořádku, pak ale začne vynechávat a druhou polovinu papíru už zase netiskne vůbec. Po provedení čištění se situace opakuje. Všechny ostatní barvy tisknou bez problémů. Má někdo nějaký návrh řešení, prosím?
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Win 8 a tiskárna
    Od Domingster v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-08-2014, 21:24
  2. Usb drátová herní myš vynechává (seká se)
    Od wowak v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 10-10-2013, 21:02
  3. Tiskárny: nova tiskarna/tiskarna+kopirka, cb, A4, automaticky duplex
    Od optim v sekci Periferie
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 18-10-2009, 18:56
  4. Tiskárny: Brother HL-2030: tisk vynechává
    Od mystic1 v sekci Periferie
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 16-01-2008, 21:18
  5. tiskárna
    Od GSMAN v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-06-2007, 11:13