Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: BS pri pripojeni zarizeni k PC

  1. #1
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Zdravim, po doluhe dobe resim problem s vlastnim PC. Pri pripojeni TomTom Navigace ve W7 skoci BS ( kdyz dam na navigaci ANO -ze chci zarizeni pripojit k PC, ktery prikladam v priloze......
    Uz mi tam driv jednou skocil, ale po restartu OK. Cirka 1mesic OK, ted jsem to pripojil znova a BS + 3xrestart znovu stejna BS.....

    Neznate nekdo reseni, pripadne muze mi nekdo znaly projet minidump???? Prikladam v priloze
    Diky

    Edit: Kdyz skoci BS, je restart a navigace je stale zapojena, po nabehnuti Win, spustim TTHome2 a normalne to slape.....
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 310320111355.jpg 
Zobrazení: 122 
Velikost: 1.09 MB 
ID: 21285  
    Připojené soubory Připojené soubory
    Naposledy upraveno uživatelem Georginek: 31-03-2011 v 22:57
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Zajímavý - všude píšou o problémech s ovladači GK Máš je aktualizovaný?

    Zejtra kouknu na ten minidump (ale vzhledem k množství práce to asi stihne někdo jinej dřív).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Mam 266.58 nvlddmkm 8.17.6658 ze bych zkusil aktualizaci?????

    Je divny, ze ted se mi to 2x normalne pripojilo, ale jindy to hodi BS......

    Ted to skocilo znova....1Ok pripojeni a pak zas BS. Ale je jiny....
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 310320111356.jpg 
Zobrazení: 90 
Velikost: 1.11 MB 
ID: 21288  
    Naposledy upraveno uživatelem Georginek: 31-03-2011 v 23:14
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    V prvním případě chyboval proces AvastSvc.exe. Ale šlo o výjimku 0xc0000005, což bych připisoval chybující paměti, nebo disku. Také může být důvodem OC. Zkus vrátit na default.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Hmm, disk je OK, RAM taky......

    To r34ktor: A v druhem pripade?

    To by mel byt minidump k te druhe chybe...
    Připojené soubory Připojené soubory
    Naposledy upraveno uživatelem Georginek: 01-04-2011 v 00:21
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Ve druhém případě opět AvastSvc.exe, ovšem zajímavější je původce, a to driver tdrpm251.sys. Z obsahu zásobníku lze odhadovat, že se právě připojovala nějaká jednotka.

    Uvedený ovladač je součástí některého z produktů Acronisu. U starších verzí je známa nekompatibilita s Windows 7. Vyžádej si od dodavatele update. Někde jsem četl, že to lze "opravit" i ruční úpravou registru. Případný postup ale musíš dohledat na netu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    AvastSvc.exe je co? Soucast Avast Antivirus? Co ten s tim ma spolecneho?

    Ano, jednotka se pripojovala v obou pripadech, a to Navigace ( vnitrni pamet+ pametova karta).

    Ovladac myslis tdrpm251.sys?

    Acronis mam Home2010 Build 5055.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    AvastSvc.exe je co? Soucast Avast Antivirus? Co ten s tim ma spolecneho?
    Nic zásadního.

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    Ovladac myslis tdrpm251.sys?
    Ano.

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    Acronis mam Home2010 Build 5055.
    Dle stránek Acronisu je k dispozici build 7046. Jestli řeší uvedený problém je spíše dotaz na jejich technickou podporu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zařízení 2v1
    Od FDB v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-12-2014, 22:38
  2. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-05-2013, 19:08
  3. Po připojení se zařízení nezobrazí
    Od Artep v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 24-05-2012, 18:00
  4. BSOD pri pripojeni zarizeni + Minidump
    Od Georginek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 16-04-2012, 18:53
  5. Neznámé zařízení
    Od Osiris v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-02-2009, 10:52