Samovolné zapínání
V poslední době se mi začal samovolně zapínat počítač - chtěl bych vědět jestli to může být softwarová záležitost nebo tak nějak... Nechal jsem PC projet avastem a nic nenašel. Dělá to jen když je v hybernaci - prostě se zapne (kdykoli a v různých intervalech). Když je vypnutý tak to neudělá...
Nesetkali jste se s tím někdy??
Jo a ještě jedna věc - pod čím zhruba hledat v biosu možnost probuzení PC stiskem klávesnice a napájení USBéček i při vyplém PC - protože mi svítí myš (při hybernaci nesvítí, ale usb je v provozu taky :runaway)
Díky
Nesetkali jste se s tím někdy??
Jo a ještě jedna věc - pod čím zhruba hledat v biosu možnost probuzení PC stiskem klávesnice a napájení USBéček i při vyplém PC - protože mi svítí myš (při hybernaci nesvítí, ale usb je v provozu taky :runaway)
Díky
[quote=SkyVessel;444261]V poslední době se mi začal samovolně zapínat počítač. Dělá to jen když je v hybernaci - prostě se zapne (kdykoli a v různých intervalech). Když je vypnutý tak to neudělá...[/quote]
Hledal bych v Planovaci uloh, prip. muzes zkusit tuto sluzbu rucne vypnout.
Hledal bych v Planovaci uloh, prip. muzes zkusit tuto sluzbu rucne vypnout.
[quote=SkyVessel;444261]
Jo a ještě jedna věc - pod čím zhruba hledat v biosu možnost probuzení PC stiskem klávesnice a napájení USBéček i při vyplém PC - protože mi svítí myš (při hybernaci nesvítí, ale usb je v provozu taky :runaway)[/quote]
Záleží na desce. Jakou máš?
Jo a ještě jedna věc - pod čím zhruba hledat v biosu možnost probuzení PC stiskem klávesnice a napájení USBéček i při vyplém PC - protože mi svítí myš (při hybernaci nesvítí, ale usb je v provozu taky :runaway)[/quote]
Záleží na desce. Jakou máš?
[quote=r34ktor;444636]Záleží na desce. Jakou máš?[/quote]
Asus P7P55D-E LX
www.asus.cz/product....
Asus P7P55D-E LX
www.asus.cz/product....