MSI NX6200TD 128E TurboCache - podivné chování při OC
Mám grafiku v podpisu MSI NX6200TD 128E TurboCache (PCIe), z 350MHz dá i 465MHz. Problém je,že při hraní games se to automaticky hodí na default, jen paměti zůstanou. Proč?
Používáš Rivatuner? Jestli ano, nezapomeň na přehazování módů 2D, low 3D a 3D. Každý má své unikátní takty. Pokud nastavíš takty ve 2D, ve 3D již nepudou/nemusí jít.
mám WinXP x64
zkoušel jsem Riva tunner, tam jsem to samozřejmě nastavil stejně pro 2D i 3D
vůbec prvně jsem to zkoušel přes ovladače, tam se mi to nastavilo pro 3D a po uložení se 2D hodilo na nulu,ikdyž pak mi to vypisovalo takty normálně
takže ať nastavím co chci, v systému to jde všechno v poho ale jakmile spustím nějakou gamesu, spadne to na default...po přepnutí nazpátek se to chvíli hodí zase na OC :confused:
zkoušel jsem Riva tunner, tam jsem to samozřejmě nastavil stejně pro 2D i 3D
vůbec prvně jsem to zkoušel přes ovladače, tam se mi to nastavilo pro 3D a po uložení se 2D hodilo na nulu,ikdyž pak mi to vypisovalo takty normálně
takže ať nastavím co chci, v systému to jde všechno v poho ale jakmile spustím nějakou gamesu, spadne to na default...po přepnutí nazpátek se to chvíli hodí zase na OC :confused:
nainstaloval jsem starší drivery (verze tuším 83.xxx) a tady to celkem drží ten clock,pouze když se vrátím do systému tak občas potom to spadne (dle RT aspoň)
XP 64 sux, bud si nahod 32bit XP nebo jestli 64bit tak Vista nebo linux
imho za to muzou ty XP, skoro nic se na ne nedelalo a je zazrak ze to jede aspon nejak...
imho za to muzou ty XP, skoro nic se na ne nedelalo a je zazrak ze to jede aspon nejak...
[QUOTE=mech13]XP 64 sux, bud si nahod 32bit XP nebo jestli 64bit tak Vista nebo linux
imho za to muzou ty XP, skoro nic se na ne nedelalo a je zazrak ze to jede aspon nejak...[/QUOTE]
x64 rulez...32bit mám ale jen jakou nouzovku :thumb teďka už to jde a dokonce nějak i cítím to zrychlení třeba v Just Cause :)
btw Vista fuj, tu si pořídím leda tak za 5 let a jedině pokud šmejdi nevydají SP3 s podporou DX10 (doufám že když to neudělají tak lidi proti nim povstanou, šmejdi MSáčtí)
imho za to muzou ty XP, skoro nic se na ne nedelalo a je zazrak ze to jede aspon nejak...[/QUOTE]
x64 rulez...32bit mám ale jen jakou nouzovku :thumb teďka už to jde a dokonce nějak i cítím to zrychlení třeba v Just Cause :)
btw Vista fuj, tu si pořídím leda tak za 5 let a jedině pokud šmejdi nevydají SP3 s podporou DX10 (doufám že když to neudělají tak lidi proti nim povstanou, šmejdi MSáčtí)