Tazatel: Choze
Znění dotazu: Dobry den, zvazuji upgrade meho ~3 roky stareho herniho PC, posledni dobou hraji na FullHD TV a moji 8800GT 512MB dochazi dech. Na pohled si myslim, ze upgrade grafiky by mel stacit, jinak to dopadne kaskadou upgradu a potom to je spis na cely novy stroj. Rad bych, aby mi nekdo doporucil nejakou kartu pro danou konfiguraci, nebo mi to rozmluvil, jestli na to jdu uplne blbe, pripadne doporucil jak se na to podivat jinak.
Cim si predevsim nejsem jisty, je zda-li vykon ve hrach nebude prilis omezeny CPU (to by pak byla drazsi karta zbytecna), a take napajeni, protoze nemam extra predimenzovany zdroj. Taky jsem liny vsechno rozebirat a odpojovat, hlavne kvuli tomu ze mam strach sundavat a znovu vkladat chladic CPU bez poskozeni odvodu tepla (mam Scythe Mugen, ktery zabira hodne mista).
Rozpocet - pocitam tak 5000, vic me nezabije, min me potesi. :-)
Predem dekuji za jakekoli rady, kdyby nejake detaily chybely, urcite rad upresnim. Sestavu pisi z hlavy, mozna je v ni par omylu.
HW a SW počítače, jehož se dotaz týká: Intel P35 (Gigabyte P35 DS3L)
C2D E8200 @2.66GHz (pri jakemkoli OC mi sestava pada)
4GB DDR2 @ 800MHz (2X2GB Corsair)
PSU Corsair VX450w
MSI NX8800GT 512MB OC (rad bych upgradoval)
2x HDD, DVD-RW, PCI wifi karta, 3x 120mm fan, sem tam nejaky USB device navic (tv tuner, bluetooth...) - pisi kvuli narokum na zdroj, ale toto by meli byt male polozky