Ták píšu sem zase ohledně tohohle)
Posledně(myslím skoro půl roku zpět?) sem měl krizi že nemám co hrát po škole a ani nic na odreagování.
Zhlédl jsem snad tuny filmů, ale prostě nic se na mě nevyvíjí dostatečně rychle, tudíž doporučené hry už mám ohrané.
Chtěl bych doporučit nějakou dobrou pařbu, všecko snad jen kromě adventur a simsů(nemám rád hry na panenky, medieval mě taky nijak zvlášť nenadchl.)
Hry by neměly být pro malý děti(myslím stupiditou) Nejrači mám RPG a strategie i když fps taky neopovrhnu. Jo a nemám rád MMORPG, je to všecko stejný jediný co mě zaujalo poslední době byl darkfall i když po vyzkoušení mě nezaujal a pak ještě mortal online, kterej je sice propracovanej, ale hodně zabugovanej.
Tady je součet co jsem všecko hrál, teda na co jsem si vzpoměl
- Baldurs gate 1-2
- Hafo starých RPG od Diablo až po nějaký jiný na názvy si nevzpomenu.
- Všecky TES
- Všecky gothicky i s Risenem
- Spousty starých budovatelských strategií(Tycoony hlavně)
- Minecraft
- Všecky nový hry v roce 2011(teda ty o kterejch sem věděl, patří sem Crysis 2, Shogun 2 TW aj.)
- Poslední dobou mě omrzel i Mount and Blade warband se všema různýma datadiskama.
- Mám za sebou Mass effect 1-2 i Dragon age 1-2(I když dvojka byla strašnej brak)
- Z nudy jsem si nainstaloval i Starcraft jedničku(dvojku už mám úpěšně za sebou)
- Call of duty black ops(I starší díly jsem hrál)
- Diablo 2(z nudy)
- Hearts of Iron II-III
- Civilizace IV
- Europa Universalis III
- X3 terran conflict
- Prototype
- GTA IV
- SImcity IV
- Supreme ruler 2020
A ještě hafo her, ale ty si nevzpomenu. Snad mi něco poradíte, jak zabít nudu. Dík.