jj hrali sme s brachou uz betu a je to docela fajn. bohuzel mi v tom chybi ta akce, cim vyssi lvl tanku tim vetsi camp. a to je nuda...vetsina lidi zajede 100m od spawnu do krovi a cekaji kde se kdo objevi ..
jj hrali sme s brachou uz betu a je to docela fajn. bohuzel mi v tom chybi ta akce, cim vyssi lvl tanku tim vetsi camp. a to je nuda...vetsina lidi zajede 100m od spawnu do krovi a cekaji kde se kdo objevi ..
Doporučuju PES a FIFU, ale to ty asi nehraješ...
Já můžu doporučit sérii Imperuim Galactica (IG 1, IG 2, Heagemonia, Nexus) a SW: Empire at War i s datadiskem Forces of Corruption.
Jj, ty dvě poslední hrajem občas na multiplayer (Space Battles)Tá tá tá tátadá tátadá
![]()
libovolný díl ze serie assassin'S creed ne mafii 1 nebo 2
Ja určite doporučujem WoT - World of Tanks. Je to dosť chytlavé. A navyše volne stiahnutelné.
Far cry 3každých deset minut tam pozoruji krajinu protože je to úplná nádhera,mp nemá na bf3 ale není k zahození
![]()
Black Mesa Source
Klasika v novým kabátu.
Star Trek Online
Zelený Salamander by mohl vyprávět![]()
Trochu mimo zanry uvedene v prvnim postu, ale stejne doporucim nove DmC (devil may cry). Ja osobne tento typ hack&slash rubacek nevyhledavam a neni to muj nejoblibenejsi zanr, nicmene tahle hra se podle me hodne moc povedla. Jednotlive levely jsou vyplnovany velmi kvalitnimi pribehovymy filmeckyMam za sebou 4 levely (jsou dost dlouhe a ptresto nejsou stereotypni) a zatim jsem nadseny
![]()
![]()