Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: ATI problem s instalaci softwaru

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    62

    Hojte, mam problem s instalaci softwaru promoji ATI GPU mam model Raedon HD 3650 OC edition ale kdyžchci instal software tak to vyrazi chybu. Přikladam screeny. Pls help me.










    Zkusil sem koplet odinstalovat vyčistit registry a nainstalovatzova instalace se zdařila ale stale nejde spustit Catalyst


    Naposledy upraveno uživatelem qquiderr: 21-04-2011 v 20:19 Důvod: reinstal ale catalyst nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Potřebuješ catalaysty?Pokud ne tak instaluj jen display driver
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    62

    Mam naistalovano oboji jak catalysty tak driver. akorad kdyžchci zapnout catalyst kontrol tak to vyrazi tuhle chybu akorad nwm proč ATI kartu mam ovladače taky dokonce jeto nejnovějši verze z jejich stranek (oficialni). Akorad nechapu v čem je problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,112

    Citace Původně odesláno od qquiderr Zobrazit příspěvek
    Mam naistalovano oboji jak catalysty tak driver. akorad kdyžchci zapnout catalyst kontrol tak to vyrazi tuhle chybu akorad nwm proč ATI kartu mam ovladače taky dokonce jeto nejnovějši verze z jejich stranek (oficialni). Akorad nechapu v čem je problem.
    Zkus preinstalovat/updatovat .NET framework.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    62

    ja sem celej .net Framework reinstaloval a pročistil a stejnak mi ot uchybu vyhazuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    U Windows 7 není potřeba nic instalovat (vyjma záplat). Verze 3.5 je integrovaná přímo v systému. Verze 4 je nutná pouze v případě, že ji nějaká aplikace exaktně vyžaduje (to není případ CCC).


    Řekl bych, že jsi "čištěním" systém akorát rozvrtal.

    Postup:
    1. Odinstaluj vše týkající se .NET.
    2. Spusť příkaz (v Příkazovém řádku s právy správce) sfc /scannow.
    3. Nainstaluj přes Windows Update všechny dostupné záplaty.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Doporučoval bych se podívat jaké verze NET.Framework jsou instalovány (diagnostický nástroj jsem uploadoval do přílohy) a případnou odinstalaci provedl pomocí nástroje .NET Framework Cleanup Tool.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    62

    Ten system chack nepomoml to s tim CMD tak jsem zkusil ten vypis verzí .NET přesten program.



    tuje i csreen je tam něco špatně?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Utilita dotNET Check Ti ukáže pouze jaké verze NET.Framework jsou v systému nainstalovány, nic víc. Takže z toho výpisu poznáš pouze jaké verze jsou v systému instalovány
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    62

    proto sem přiložil scren s vypisem .NET - podle výpisu tam mam jak .NET 4 tak .NET 3,5. Tak kde je chyba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od qquiderr Zobrazit příspěvek
    Ten system chack nepomoml to s tim CMD tak jsem zkusil
    Tedy nebyl nalezen žádný problém?

    Jakou verzi instaluješ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    62

    to jaké mám verze mužeš vidět na tom screenu s vypisem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Zkusil bych následující:

    1. Odebrat veškerý software ATI.
    2. Po restartu smazat složky C:\Program Files\ATI, C:\Program Files\ATI Technologies a C:\Program Files (x86)\ATI Technologies.
    3. Nainstalovat jen ovladač a CCC ze samostatně stažených balíčků.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    A odebral všechny NET.Frameworky, které s největší pravděpodobností jsou "k ničemu".
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Software: Android, aktualizace softwaru
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-11-2014, 07:56
  2. Změna rozlišení koupeného softwaru
    Od koren3 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-09-2011, 14:48
  3. Windows 7: nástroj na odstranění škodlivého softwaru v sys Win
    Od matyyy v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-10-2009, 00:23
  4. profesionálové o 3D softwaru
    Od P@pi v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 38
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 13:47
  5. Vista 64-bit - volba softwaru (verze 64-bit)
    Od Zeus(CZ) v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-06-2008, 20:57