Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Nastavení RAM v BIOS

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    132

    Ahoj,

    jsem tu zas. Potřebovala bych poradit s nastavením RAM v BIOS.

    Chci změnit cyklování z auto na hodnoty udané výrobcem (5-5-5-18)

    Když odkliknu, že to chci nastavit sama, tak mi to ukáže:

    tcl - 5
    tras - 18
    trp - 5
    trcd - 5
    twr - 6
    trfc - 52
    twtr - 3
    trad - 3
    trtp - 3

    Je to tak správně?

    Mám ram Corsair Memory — 4GB Dual Channel DDR2 Memory Kit (VS4GBKIT800D2)
    http://www.corsair.com/memory/indust...bkit800d2.html
    Windows 7 Ultimate

    Předem děkuji za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Je otázkou, zda je ruční zásah nutný.

    Nejdříve nastav Auto, a poté sem vlož screenshoty záložek CPU, Mainboard, Memory a SPD (všechny osazené sloty) z programu CPU-Z.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    132

    Tady to je
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Capture-1.jpg 
Zobrazení: 295 
Velikost: 54.6 KB 
ID: 21406   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Capture-2.jpg 
Zobrazení: 230 
Velikost: 43.1 KB 
ID: 21407   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Capture-3.jpg 
Zobrazení: 226 
Velikost: 40.2 KB 
ID: 21408   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Capture-4.jpg 
Zobrazení: 217 
Velikost: 44.1 KB 
ID: 21409   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Capture-5.jpg 
Zobrazení: 214 
Velikost: 44.2 KB 
ID: 21410  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,441

    Máš to nastavené správně, nechal bych to být.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Ještě bych max. zkontroloval v BIOSu nastavení voltáže na 1.8 V. Jinak bych to opravdu neřešil
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    132

    Ok. Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení