Crysis 2 server
Zdravim lidi chtel bych se optat zda zde nekdo nevi jak zalozit server na crysis 2. Chtel bych si to s kamosema zahrat na domaci lan party a nevim jak na to protoze ve hre neni polozka zalozit server.
tak se mi to nepovedlo nevim co delam spatne potreboval bych navod pro idiota jako jsem ja :-) a mozna jsem mel zminit ze mam oficialni verzi..
treba tomu ze zakladam spoustecku server bat a v ni je prikaz ktery ma spustit soubor dedicated server.exe jenze ja nic takoveho v pc ani na cd nemam tak jak ho muze spoustet navic mi to hlasi neustale chybu...
Jaj super diky moc koukal jsem i kde by se dedicated server dal stahnout jenze by byl problem s aktualizacema. V betaverzi co unikl byl na verzi 1.1. a ted uz je verze 1.2. a vytvareji novy patch 1.3. takze i kdybych stahnul tu verzi z bety tak nam oficialnim hracum to bude k nicemu :-(
vyskusal som tu betu, funguje to, aj ked s nejakymi chybami, len som sa nemal ako pripojit na localhoste
mozno sa pripojis aj s vyssou verziou
stiahni si betu
vytvor tie konfiguracne subory z navodu
z original hry skopiruj adresar gamecrysis2
spusti server.bat
mozno sa pripojis aj s vyssou verziou
stiahni si betu
vytvor tie konfiguracne subory z navodu
z original hry skopiruj adresar gamecrysis2
spusti server.bat
takze ve vysledku budu muset pouzivat pro hru na mnou vytvorenem serveru betu a pro oficialni hrani original???? Tak to v tom pripade asi nebudu potrebovat veskere konfigurace protoze v betaverzi sel vytvorit server primo ve hre mam takovy dojem. slo mi hlavne o to aby sme s kamosema hrali ve vnitrni siti s tim co jsme si vybojovali ve hre ale uvidime co a jak se vyvine zatim budu zkouset patrat dal. Jinak diky moc za pomoc je videt ze jsou na forech i slusni lide :-)
Tak v bete jde bez problemu zalozit server ktery se da krasne pouzit pro lan i prez tunngle ani nemusim nic prepisovat krome vytvoreni souboru user.cfg ale zajimalo by me jestli by se dalo udelat to abych pouzil pouze program z bety dedicatedserver a bud ho pouzivat jen na zalozeni serveru a nebo zda-li by se daly prekopirovat soubory do originalni verze s tim ze uz budu moci nastavovat a zakladat server primo ve hre jako je to v betaverzi?!?!?!?
[quote=SDeathman;447503]takze ve vysledku budu muset pouzivat pro hru na mnou vytvorenem serveru betu a pro oficialni hrani original???? Tak to v tom pripade asi nebudu potrebovat veskere konfigurace protoze v betaverzi sel vytvorit server primo ve hre mam takovy dojem. slo mi hlavne o to aby sme s kamosema hrali ve vnitrni siti s tim co jsme si vybojovali ve hre ale uvidime co a jak se vyvine zatim budu zkouset patrat dal. Jinak diky moc za pomoc je videt ze jsou na forech i slusni lide :-)[/quote]
jasne, mozes to skombinovat, beta sa neinstaluje, takze mozes mat obe na PC
ak budes spustat server v hre, tak su to vacsie naroky na PC .... dedicated server ti tak nezatazi PC ... v konfigurakoch mozes nastavit server detailnejsie
[quote=SDeathman;447628]Tak v bete jde bez problemu zalozit server ktery se da krasne pouzit pro lan i prez tunngle ani nemusim nic prepisovat krome vytvoreni souboru user.cfg ale zajimalo by me jestli by se dalo udelat to abych pouzil pouze program z bety dedicatedserver a bud ho pouzivat jen na zalozeni serveru a nebo zda-li by se daly prekopirovat soubory do originalni verze s tim ze uz budu moci nastavovat a zakladat server primo ve hre jako je to v betaverzi?!?!?!?[/quote]
skusal som na tom istom PC spustit beta dedicated server a nasledne sa na neho pripojit original hrou, ale moc to neslo, beta si asi rezervuje porty pre seba a hra mi nesla napojit
skombinovanie bety s original hrou je tiez riesenie, ale nemal by si prepisat subory, ktore patria original hre, len doplnit chybajuce ... ono to pri spusteni vyhadzuje chyby, ze chybaju konkretne subory, tak ich mozes postupne kopirovat
nie som teraz doma, takze to nemozem vyskusat
idealne by bolo mat este jeden PC, na ktorom by bezal beta server a z ineho PC sa na neho napajat
jasne, mozes to skombinovat, beta sa neinstaluje, takze mozes mat obe na PC
ak budes spustat server v hre, tak su to vacsie naroky na PC .... dedicated server ti tak nezatazi PC ... v konfigurakoch mozes nastavit server detailnejsie
[quote=SDeathman;447628]Tak v bete jde bez problemu zalozit server ktery se da krasne pouzit pro lan i prez tunngle ani nemusim nic prepisovat krome vytvoreni souboru user.cfg ale zajimalo by me jestli by se dalo udelat to abych pouzil pouze program z bety dedicatedserver a bud ho pouzivat jen na zalozeni serveru a nebo zda-li by se daly prekopirovat soubory do originalni verze s tim ze uz budu moci nastavovat a zakladat server primo ve hre jako je to v betaverzi?!?!?!?[/quote]
skusal som na tom istom PC spustit beta dedicated server a nasledne sa na neho pripojit original hrou, ale moc to neslo, beta si asi rezervuje porty pre seba a hra mi nesla napojit
skombinovanie bety s original hrou je tiez riesenie, ale nemal by si prepisat subory, ktore patria original hre, len doplnit chybajuce ... ono to pri spusteni vyhadzuje chyby, ze chybaju konkretne subory, tak ich mozes postupne kopirovat
nie som teraz doma, takze to nemozem vyskusat
idealne by bolo mat este jeden PC, na ktorom by bezal beta server a z ineho PC sa na neho napajat
No tak aby jsme to shrnuli pc mam jaks taks slusne uz to neni delo jako to byvalo ale server mi to k te hre rozhodne zvladne :-) to by me az tak netrapilo. Spis nejsem znaly v textovem programovani takze bych se priklanel k nahrani dedicated server primo do originalni hry. Ted jde o to jak to originalni program pobere kdyz uz je rozdil v takove male drobnosti jako je treba jazyk asi by toho bylo za potrebi vice predewlat a nakonec mi nezbide nez poustet server samostatne coz je pro me slozitejsi :-(