Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: průhledné objekty po načtení

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    132

    Zdravím...Mám problém s hrou crysis warhead. Po načtení uložené pozice se mi nezobrazí korektně. Objekty jsou průhledné, bez detailů atd. Při načítání se taktéž často zasekává doprovodná hudba.Disk je až přehnaně aktivní-,,chroustá" jako o život. Hru se správně podaří načíst až na cca 6. pokus. Přikládám náhledy plochy, kde je vidět situace po vypnutí hry, dále přehled ovladače grafiky a disku a 2 screeny přímo ze hry po načtění. Problém se týká tohoto HW: CPU- Intel Pentium DC na 2,5GHz, GPU-Ati Radeon HD 4830 512MB netaktovaná, 2x1GB RAM ,HDD viz screen, systém Windows Vista 64 bit SP2. Ovladače Grafiky aktuální, patch hry 1.2 jelikož crysis wars nehraju. Nevím, zda se takto projevuje nedostatek RAM či co...
    Děkuju...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: crysis vypnutí.jpg 
Zobrazení: 91 
Velikost: 194.5 KB 
ID: 21417   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Crysis wh1.jpg 
Zobrazení: 97 
Velikost: 145.2 KB 
ID: 21418   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Crysis wh2.jpg 
Zobrazení: 102 
Velikost: 208.4 KB 
ID: 21419   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: p?ehled.jpg 
Zobrazení: 102 
Velikost: 208.5 KB 
ID: 21420  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Dej sem screenshot nastavení grafiky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    132

    Už jsem tu...přikládám tedy obrázky , kde je vidět nastavení grafiky v této hře. Napadlo mě, zda to nemůže být třeba způsobeno velkým tokem dat neboť hra i systém jsou na jednom fyzickém disku ( byť na jiných oddílech) a v pc mám další 2-oddílový disk. Jestli to třeba není na základní desku moc. Nebo je to nedostatkem paměti RAM. Co je ale fakt, tak od doby co jsou ovladače AMD mám potíže . Když byly ještě ATI, tak to šlapalo.Na win XP mám artefakty ( malé čtverečky s cca 4 proužky o velikosti několika mm ) většinou v menu růných programů a po chvíli mi monitor zhasne, znovu naskočí a objeví se hláška v překladu něco jako : VPU recover dloho neodpovídal, byl restartován.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Crysis grafika1.jpg 
Zobrazení: 80 
Velikost: 151.2 KB 
ID: 21429   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Crysis grafika2.jpg 
Zobrazení: 94 
Velikost: 147.8 KB 
ID: 21430  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Mno, RAMkou to nebude. Diskem taky ne.... To by se sice sekalo, to hlodani HDD, ale graficky by to muselo byt OK. Co zkusit reinstall pripadne jinou verzi ovladacu?
    Hra je origo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    132

    Ano hra je origo, instalován patch.Reinstal můžu zkusit, nevím, zda by se mi nesmazaly uložené pozice.Taktéž ovladače. Nahrál bych starší, ještě od ATI. Počkám, zda ještě někdo přijde s nějakým tipem..Děkuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    24

    O uložené pozice bych se nebál. Už je to pár let co hry po sobě nechávají více a více balastu na disku, nejčastěji si vytvářejí složku v dokumentech uživatele a tam ukládají savy a nastavení. Hra se při odinstalaci pravděpodobně zeptá jestli tato data smazat též. Když ne, tak je tam nechává automaticky. Zkus se po takových souborech v profilu podívat, můžeš je pak pro jistotu zazálohovat.

    Prvně bych zkusil ty ovladače.

    Jinak když mě házela grafika VPU recovery, tak to bylo buď přehřívání nebo nedostatečný zdroj. Obojí jsem pošteloval a pak fungovalo bez problémů. Těsně před zhroucením(resetem vpu) se začla grafika na obrazovce silně rozpadat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Zkus nastavit kvalitu shaderů (v české verzi poněkud nešťastně přeloženo jako kvalita stínování) na vyšší úroveň.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    132

    to: r34ktor--to je neuvěřitelné!! zkusil jsem nahrát nové ovladače a nic...zak tedy zvýšit kvalitu snínů i stínování a hle...chodí to...super...díky moc...díky všem a pro r34ktor nějaké rep. body..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Při načtení plochy se vypne pc.
    Od simonka18 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-02-2014, 20:15
  2. Načtení účtu z HDD
    Od pancoo v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-12-2012, 08:10
  3. Grafika- průhledné pruhy
    Od JanX v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-01-2011, 20:40
  4. načtení textu pdf v php
    Od petr.svec v sekci Programování
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-02-2009, 14:02
  5. načtení cookies v php
    Od petr.svec v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-02-2009, 18:03