Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Help to OPEN GL

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    4

    čau mám jeden problém hrávám cs 1.6 a koupil sem si novou grafiku sapphire HD 3870 a nejde mi prepnout grafika ve hře na open GL s jinýma hrama nemám problem jen s cs 1.6 , když to přepnu na open GL napíše mi to tohle (the specified video mode is not supported.The game will now run in software mode.) a hra se spustí zase v software modu a je to děs nedá se to hrát . Mám nejnovější ovladače z sapphiretech.com přímo na mou grafiku a stejně mi to nejde , jo a mám Win7 ( ultimate). Děkuji všem a doufám , že se to podaří rozlousknout bo už fakt nevím co s tím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Raději stáhni nové ovladače ze stránek AMD. Kdoví co tam má Sapphire za vykopávky. S původní grafikou hra jela dobře? Nějaké nové patche nejsou?

    Předpokládám že ty win jsou legální a máš všechny aktualizace. Nejsem si jistý že openGL je v defaultu instalováno.
    V D3D hra hrát nejde? Ale to nefungují cheaty, že?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    4

    v D3D to jde hrat ale je to taky pekne kostickovany hnus, jj pri stare grafice mi to slo, win7 mam crackly to mam v poradku, tak zkus mi pls najit nejaky ovladac a ja ho vyzkousim
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    No, to si neumis najit ovladace na strankach AMD? Ja sem mel podobny problemy s Half Life1. Taky sem jel na OpenGL.
    To,ze mas W7 "crackly"sme jako necetli.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    4

    nwm ovladacu sem zkousel mnoho podle me to tim nebude, ale tak stahuju dalsi z toho AMD no
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    4

    tak stahl sem z AMG.com uplne stejny jako mam v pc stejne verze aji komplet nazev soubory i kapacita a uz mi to jde , ale mam vysoky ping a nwm co to zas je mam 90 a mam metropolitni net 10Mb/s vzdycky sem ho mival tak do 20
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Win7 VBS open file dialog box
    Od majko78 v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-07-2010, 13:17
  2. Open Office: Open Office
    Od Honza23 v sekci Kancelářské balíky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-01-2009, 17:57
  3. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 17-02-2008, 14:23