win xp ovladače
Ahoj.instaloval jsem do staršího pc win. xp.pc jsem měl k netu připojené až po instalaci a ted tam nemůžu dostat ovladače.Když najedu do správce zařízení a chci aktualizovat ovladač tak mi to nabídne tabulku ale chce to vložit ins.cd které samosřejmě nemám.není nějakej free program na zjištění ovladačů potažmo stažení a rovnou instalaci???????
asi jsem blbej.Ta deska na kterou to hledám je MSI KM3M-v(ms-7061) nemůžu to najít.vždycky mě to odkazuje na nějakej program s ovladači a samosřejmě placenej
tak jsem to taknějak nainstaloval ale když zajedu do správce zařízení tak mám jěště žlutej otazník a zaním napsáno řadič raid.Co jsem tam opoměl nainstalovat?????
no a dokáže mi někdo vysvětlit proč mi to nejde aktualizovat (myslím ovladače přes update)?????
no a dokáže mi někdo vysvětlit proč mi to nejde aktualizovat (myslím ovladače přes update)?????
Vlož sem ID zařízení s otazníkem. Není potřeba aktualizovat ovladače přes MSI Live, ovladače máš nyní aktuální a pokud s ničím nebude problém, není potřeba aktualizovat.
Ikona sponky - Spravovat přílohy
EDIT I: Dodal jsem Ti screen
EDIT II: Tak sem to ID zařízení opiš, to asi bude nejrychlejší
EDIT I: Dodal jsem Ti screen
EDIT II: Tak sem to ID zařízení opiš, to asi bude nejrychlejší
mrknite někdo na ten odkaz na ovladače a písnite co přesně mám nainstalovat(myslím ty ovladače)no a ten řadič raid ?????co to vlastně je?????
A dočkáme se toho ID zařízení :notsure Dokud nedodáš to co požadujeme, abych mohli problém odstranit, odmítám již zde přispívat a polemizovat o ..... :rolleyes:
sponku jste mi sice ukázali ale já se pořád ptám včem to otevíráte.No když to nezvládnu tak to blejsknu mobilem a během dopoledne to sem dám.jinak bych eventuální rádce prosil o zvažování vice variant.Jde mi oto že pc připojuji na svůj monitor a navíc mi tam nepůjde net protože mi dneska poskytovatel nezmění mac adresu.tak abych to pak zapojil a snad to s vaší pomocí pořešil.Kevina prosím o trpělivost
[quote=marekpevný;448680]sponku jste mi sice ukázali ale já se pořád ptám včem to otevíráte.[/quote]
Tak já nevím, asi jsem úplně blbej, ale nevím, co bych měl kde při uploadu otvírat. Kliknu na ikonu sponky (Spravovat přílohy), otevře se mi okno Spravovat přílohy, kde v sekci Nahrát soubor ze svého počítače kliknu na tlačítko Vybrat a v počítači nalistuji soubor, který chci na fórum uploadovat. Po vybrání souboru v dané sekci stisknu tlačítko Upload a vyčkám na nahrání souboru. Po ukončení uploadu okno zavřu.
Tak já nevím, asi jsem úplně blbej, ale nevím, co bych měl kde při uploadu otvírat. Kliknu na ikonu sponky (Spravovat přílohy), otevře se mi okno Spravovat přílohy, kde v sekci Nahrát soubor ze svého počítače kliknu na tlačítko Vybrat a v počítači nalistuji soubor, který chci na fórum uploadovat. Po vybrání souboru v dané sekci stisknu tlačítko Upload a vyčkám na nahrání souboru. Po ukončení uploadu okno zavřu.
Rýchlejšie bude imho ak iba opíšeš z Vlastností zariadenia z Karty Podrobnosti to ID
Vypadá to nejako takto
Screenshot spravíš stlačením klávesty Printscreen, následne otvoríš Maľovanie, Ctrl+V a uložiť ako (napr. *.jpg) a uploadneš Kevinovým postupom ;)
Vypadá to nejako takto
Screenshot spravíš stlačením klávesty Printscreen, následne otvoríš Maľovanie, Ctrl+V a uložiť ako (napr. *.jpg) a uploadneš Kevinovým postupom ;)
Jedná se Via VT6103 Rhine II PCI Fast Ethernet Controller. Ovladač pro dané zařízení si stáhni ZDE.
[quote=marekpevný;448690]tak to tady konečně dávám.musel jsem to dat do zipu abych to sem dostal.[/quote]
Obrázek si udělal pěkný, ale špatné položky. Pro identifikaci musíš zobrazit podrobnosti neznámého zařízení (v našem případě Řadič RAID).
Obrázek si udělal pěkný, ale špatné položky. Pro identifikaci musíš zobrazit podrobnosti neznámého zařízení (v našem případě Řadič RAID).
Jedná se o SATA RAID Controller VIA VT8237 Family/ VT6420. Ovladač VIA V-RAID Driver si stáhni ZDE a ovladač VIA IDE Falcon Storage Device driver stáhni ZDE.
super.zabralo to.jěště mám jednu malinkou chybku.když zapnu pc tak se mi nachvilku objeví asi dva centymetry od spodu monitoru na okamžik bílá čára a pak mi hned nabíhá systém.Nevíte náhodou co je jěště kde špatně????? přidám sem jěště projistotu ovl. grafiky
při instalaci grafiky mi to píše :setup was unable complete the installation.check the progress log in your windows directory for mode.Všiml jsem si že je to sp1 ale já už mám sp3????nemá to vliv?