Problém Win 7
Koupil jsem Win 7 premium 64bit a nainstaloval.Vše by bylo v pořádku ,až na multi Canon MP 540 Pixma.PC hlásí že mám nejnověší ovladače a MP 540 nainstalovány ale USB hlásí nerozeznáno připojené zařízení.Několikrát jsem přeinstaloval i přepojoval kabel,zatí bezúspěšně.Může mi někdo poradit?
Ovladače chipové sady výrobce (ne od MS) máš nainstalované? Zkus stáhnout ještě třeba starší ovladače jestli jsou.
Istalační cd MP 540 má pouze ovladače na XP a tak na požádání Win 7 jsem našel pro něj nové ovladače u výrobce Canon na netu.Na USB mám připojen externí HDD ,klávesnici,myš a MP 540 která se nechce chytit.Na XP to fachčilo bez závad.
Najdi si raději ty ovladače ručně na stránkách Cannonu. Nebylo by se čemu moc divit, kdybys našel aktuálnější než ti našli win.
Odinstaluj ovladače zařízení, zařízení odeber ve Správci zařízení (pokud tam bude zobrazeno jako připojené) a znovu projdi proces prvního připojení. Instaluj aktuální ovladače stažené ze stránek výrobce.
Vše co navrhujete jsem již provedl nejméně3x a výsledek je stále stejný dokonce jsem vyměnil i kabel tiskárny.Je vtom nějakej šotek, to už není možné celý den na takové blbosti.Už si nevím rady.PC je nové HP 7200 CPU i3 3,3MGz Ram 8Gb OS Win 7 Premium 64bit a je to horší než můj starej PC.
Instaluješ tiskárnu podle doporučeného postupu ?
Když nainstaluješ ovladače a připojíš tiskárnu, systém oznámí, že zařízení není rozpoznáno. Je vidět tiskárna ve Správci zařízení ?
Když nainstaluješ ovladače a připojíš tiskárnu, systém oznámí, že zařízení není rozpoznáno. Je vidět tiskárna ve Správci zařízení ?
Ve správci zařízení je uvedená MP 540 připravena k užívání , ale zmetek USB ne a ne to spolknout stále zařízení není rozpoznáno.
projdi spuštěné služby ctrl+shift+esc-služby a podívej se jestli máš vše jak má být seznam služeb a nastavení jednotlivých služeb najdeš na webu i s popisem co a jak nastavit
pokud jsi použil nějakou utilitku typu auslogics tune up atd.je docela možné že ti vyply jednu nebo více systémových služeb bez kterých nelze spouštět některá zařízení
pokud jsi použil nějakou utilitku typu auslogics tune up atd.je docela možné že ti vyply jednu nebo více systémových služeb bez kterých nelze spouštět některá zařízení
Zdravim, není ve správci zařízení u uvedeného USB žluté kolečko s černým vykřičníkem? Dobré je mít, nainstalované všechny řadiče USB, s potporou 64bit.
Dík za radu musím najít pro řadič jednoduché sběrnice PCI a řadič sběrnice SM ovladač Realtek\NICDRV_8169\win7 což bude fuška.Díky Vám pánové.
A jaké je ID zařízení s vykřičníkem ?
[quote=ynezok;449578]Dík za radu musím najít pro řadič jednoduché sběrnice PCI a řadič sběrnice SM ovladač Realtek\NICDRV_8169\win7 což bude fuška.Díky Vám pánové.[/quote]
Myslis? [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] jsi zajiste zkousel, ze? Ten SM by melo byt 'Intel Management Engine Interface Driver', PCI zas 'LSI Modem Driver'; jen pro ten Realtek budes muset na Taiwan (Realtek 8111E Gigabit Ethernet Controller).
Myslis? [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] jsi zajiste zkousel, ze? Ten SM by melo byt 'Intel Management Engine Interface Driver', PCI zas 'LSI Modem Driver'; jen pro ten Realtek budes muset na Taiwan (Realtek 8111E Gigabit Ethernet Controller).
[quote=ynezok;449578]Dík za radu musím najít pro řadič jednoduché sběrnice PCI a řadič sběrnice SM ovladač Realtek\NICDRV_8169\win7 což bude fuška.Díky Vám pánové.[/quote]
driver
http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=4&PFid=4&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false&Downloads=true#RTL8110S-32/RTL8110SB(L)/RTL8169SB(L)/RTL8169SC(L)
RTL8169
a CANON - ak uz nic ine nefunguje tak pozri ci nemas USB konektor na tlaciarni pokazeny/pozri ci drzi pevne na doske, ci sa nehybe
vacsina canonov ma zle riesenu dosku a velmi lahko vylomis usb konektor ktory zostane drzat len na dvoch pinoch:confused:
driver
http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=4&PFid=4&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false&Downloads=true#RTL8110S-32/RTL8110SB(L)/RTL8169SB(L)/RTL8169SC(L)
RTL8169
a CANON - ak uz nic ine nefunguje tak pozri ci nemas USB konektor na tlaciarni pokazeny/pozri ci drzi pevne na doske, ci sa nehybe
vacsina canonov ma zle riesenu dosku a velmi lahko vylomis usb konektor ktory zostane drzat len na dvoch pinoch:confused:
Jedná se o základní ovladače motherboardu. Navštiv stránky výrobce základní desky (případně zde uveď výrobce a typové označení), stáhni si ovladače k základní desce a aktualizuj.
[quote=ynezok;449649]To jsou ID sběrnic které nemají ovladače a vytáčejí mne až tam kam chodí vítr spát.[/quote]
Viz muj post (#13), a mas tam vubec 'Intel Chipset Support for Microsoft Windows' (cili uplny zaklad)?
Viz muj post (#13), a mas tam vubec 'Intel Chipset Support for Microsoft Windows' (cili uplny zaklad)?
Možná máš pravdu,ale dotazem na výrobce jsem nabyl dojmu , že sami nevědi co stvořili.
Výrobce udává socket 1156 Intel 67H ale Intel 67H má socket 1155 a tak na jejich stránkách technické podpory není nic.Dovozce odkazuje na HP cz a ten opět HP com kde nic nelze najít.
Dočetl jsem se,že se Intel se Socketem 1156 se moc nepovedl a trpí na sběrnicích poruchami.
Zatím se mi podařilo oživit řadič sběrnice PCI . ˇBudu šťourat dál snad se dílo podaří.Jestli máte někdo nějaký dobrý tip tak sem sním. Díky moc !!
Výrobce udává socket 1156 Intel 67H ale Intel 67H má socket 1155 a tak na jejich stránkách technické podpory není nic.Dovozce odkazuje na HP cz a ten opět HP com kde nic nelze najít.
Dočetl jsem se,že se Intel se Socketem 1156 se moc nepovedl a trpí na sběrnicích poruchami.
Zatím se mi podařilo oživit řadič sběrnice PCI . ˇBudu šťourat dál snad se dílo podaří.Jestli máte někdo nějaký dobrý tip tak sem sním. Díky moc !!
[quote=ynezok]Jestli máte někdo nějaký dobrý tip tak sem sním. Díky moc !![/quote]
Proc jsi si nekoupil verzi s OS, kdyz to sam nejsi schopen nainstalovat?
Kazda dobra rada draha :)
Zacni tim, ze nam opises z stitku P/N, podle ktereho jsme schopni PRESNE dohledat, co sis vlastne koupil za PC /a divil bych se, kdyby ho po tobe vyrobce=HP nechtelo pri podpore/.
Proc jsi si nekoupil verzi s OS, kdyz to sam nejsi schopen nainstalovat?
Kazda dobra rada draha :)
Zacni tim, ze nam opises z stitku P/N, podle ktereho jsme schopni PRESNE dohledat, co sis vlastne koupil za PC /a divil bych se, kdyby ho po tobe vyrobce=HP nechtelo pri podpore/.
HP Elite 7200 MT (XT210EA) Serial No CZC1138ZPQ telefon číslo technické podpory HP CZ 261307310 verzi OS Windows 7 Home Premium mám novou.