Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 4 z 4

Téma: Windows 7 - Problém se síťovou kartou

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    305

    Dobrý den,
    mám takový menší problém, nevím jestli to bylo nějakou aktualizací nebo čím, ale v posledních dnech mě zlobí připojení k internetu. Pokaždé když vypnu PC a pak jej zapnu, windows nevidí ovladače ani samotnou síťovou kartu. Snažil sem se dopídit toho co se děje. Pomohlo mi vždy odinstalovat ovladač a nainstalovat jej znovu, pak po restartu jelo. Po nainstalovaní ovladače mi to napíše že byl nalezen nový harware a jeho ovladač byl úspěšně nainstalován. Bod obnovy nemám nastaven. Myslel jsem si že to dělá automatická aktualizace, tak jsem je vypl, ale dělá to pořád. Mám originální ovladač ze stránky výrobce.

    Sestava:
    deska - Biostar P31-A7 rev 6.2
    procík - Intel pentium dual-core E6500 2,93Ghz -> 3,36Ghz
    GK - ATi HD 4350 (Původně ATi HD 4850, je však v reklamaci)
    paměti 4GB DDR 800MHz A-Data
    HDD -5800 ot. 500GB značka nevím, zřejmě seagate.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    305

    Tak sem projel biosem a možná to bylo tím že jsem přetaktoval procesor, ale předtím sem hodil BIOS do defaultu, tudíž byla frekvence pro PCI automaticky, tak sem ji zasfixoval na 100 a zatím jede vše v poho.

    Akorát mi windowsy začaly nějak pekelně pomalu startovat, všiml jsem si že při startu, když spustím sledování prostředků, tak widows hlásí chyby stránkování disku/s strašně moc(je to celý zelený, ale rozmezí měření je od 0-100) Tak teď testuju HDD jestli neodchází do křemíkovýho nebe, pak postnu výsledky.

    PS:
    No všiml jsem si, že po startu MsMpEng.exe zabírá i 40% výkonu procesoru. Dopátral jsem že se ejdná o systém Windows defenderu, ale aby zpomaloval PC tak že by zatuhl (asi na 20 vteřin?) že skoro nic neraguje, kromě ctrl+alt+del. Zkusím to projet ještě antivirem a uvidím, i když si myslím že bych neměl tam nic mít, ostatně ty windowsy nejsou tak dlouho nainstalovaný. Zkusím ještě nainstalovat i starší ovladače pro GK, jestli nějak nezlobí aero.

    PS2:
    Udělal jsem rychlí test antivirem. Nic. Přes noc pustím delší test. Tak sem nainstaloval starší ovladače a start je asi 10x rychlejší.

    Prosím o lock, problém se síťovou kartou sem vyřešil, tak problém s pomalým startem
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: ?tení.png 
Zobrazení: 182 
Velikost: 330.2 KB 
ID: 21473   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: health hdd.png 
Zobrazení: 142 
Velikost: 51.4 KB 
ID: 21474   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: info hdd.png 
Zobrazení: 139 
Velikost: 37.8 KB 
ID: 21475  
    Naposledy upraveno uživatelem Devouver: 03-05-2011 v 17:38
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    No, muzes zkusit jeste test povrchu disku v HDTune, jestli nejsou na disku vadne sektory......

    To, ze si dal default, se tam zcela jiste zmenilo bootovaci sekvence. Tj, ze tam mas defaultne nastaveny vyhledavani vsech disku, pripadne NetworkBOOT( kterej to sakra zpomaluje ).
    TO 20 sekundovy zatuhnuti se stane kdy? Jeste pred startem kdy nabiha logo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    305

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    No, muzes zkusit jeste test povrchu disku v HDTune, jestli nejsou na disku vadne sektory......

    To, ze si dal default, se tam zcela jiste zmenilo bootovaci sekvence. Tj, ze tam mas defaultne nastaveny vyhledavani vsech disku, pripadne NetworkBOOT( kterej to sakra zpomaluje ).
    TO 20 sekundovy zatuhnuti se stane kdy? Jeste pred startem kdy nabiha logo?
    No stávalo se to, když se načítala plocha, jen se zobrazila lišta a ta na nic nereagovala.
    Stěma sektorama sem to zkoušel, udělal jsem jen rychlý test, ten dlouhý byl docela ... dlouhý. Všecko bylo OK.
    BIOS sem si už opravil. Povypínal jsem zbytečný funkce(jako načítání loga nazačátku) Já totiž zapoměl že sem dával default a zkusit BIOs mě napadlo až dneska. Ale PC už šlape jak má tudíž není důvod to rozebírat dál
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s internetem resp. síťovou kartou
    Od Cylo v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-12-2011, 11:35
  2. Problémy s PC (HW/SW): Problém se síťovou kartou
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-10-2011, 18:44
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-09-2009, 21:17
  4. Pomuze nekdo,problem se sitovou kartou,,modra obrazovka,,..?
    Od Masser v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 26-06-2007, 09:16
  5. mam problem se sitovou kartou
    Od steldead v sekci Sítě
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-03-2007, 19:30