Nerovnoměrný zvuk z reproduktorů
Zdravím. Mám takový problém. Nevím jak je to už dlouho, protože jsem si toho všiml teprve nedávno. Problém je takový: Mám klasické dva reproduktory a k nim subwoofer, všechno šlape v pohodě, jen z levého reproduktoru vychází jaksi důraznější zvuk než z pravého. Jako by ten pravý byl nějak vzdálený. Kontroloval jsem nastavení a znovu instaloval různé ovladače, výsledek žádný. Bedýnkama to není, zkoušel jsem je napíchnout na jiný přehrávač a hrály normálně. :notsure
Podobný problém jsem měl u Logitech Z4 a přišel jsem na to, že stačí bednám přidat hlasitost a ve win ubrat (výsledkem je stejná hlasitost, ale rovnoměrná).
Jaký bedny máš a jak jsou staré?
Jaký bedny máš a jak jsou staré?
Vyzkoušel jsem, ale moc to nepomohlo. Možná se to trochu zlepšilo, ale pořád je to víceméně stejné. Mám Labtec Pulse 485 a jsou staré asi 2,5 roku.
Melo by to pomoct. Jestli si to spravne pochopil, tak uber hlasitost na pravy bedne a pridej na levy.....
[quote=Ssmoke;449311]Vyzkoušel jsem, ale moc to nepomohlo. Možná se to trochu zlepšilo, ale pořád je to víceméně stejné. Mám Labtec Pulse 485 a jsou staré asi 2,5 roku.[/quote]
Mělo by to pomoct, nevím jestli to jde i v XPčkách, ale ve win7 určitě. Stačí nastavit ta která hraje slaběji o trochu hlasitěji nebo tu co hraje slaběji zlumit.
Mělo by to pomoct, nevím jestli to jde i v XPčkách, ale ve win7 určitě. Stačí nastavit ta která hraje slaběji o trochu hlasitěji nebo tu co hraje slaběji zlumit.