Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Bios u 7600GT

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    17

    Zdarec lidi mamm takovej dotaz pred par dny me poslal kamos popis jak pres bios zmenit napeti z 7900 a je tam tabulka (viz priloha) Ja ja mam dotaz jetly toto udaje plati i pro 7600 a nebo jen pro 7900 diku mnohokrat za vase poznamky
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: NApajeni.JPG 
Zobrazení: 131 
Velikost: 72.3 KB 
ID: 1096  
    Naposledy upraveno uživatelem Drreamer: 17-05-2007 v 21:53
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,014

    Proč je jako u tabulky údajně pro GeForce 7900 napsané v nadpise "AMD Hammer voltage identification codes" ?

    Mi se jako silně zdá že je tabulka pro AMD K8, ne pro GeForce 7900

    Ostatně ta tabulka to i dokazuje:
    Maximální přípustné napětí do K8 je 1.55V a min je 0.8V

    Kámoš se asi spletl...
    Naposledy upraveno uživatelem tgfh: 17-05-2007 v 22:21
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,045

    Obávám se, že ta tabulka není vůbec určená pro grafiky, natož pak pro 7600GT. Tgfh má pravdu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    17

    NN vim na sto procent ze je to pro 7900 je ktomu aji clanek ale ten se me nevesel do velikosti co tu muzu dat jako prilohu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Stejnou tabulku jsem objevil jen u Vmodu na zakladnich deskach...nedal by se onen dokument uploadnout nekam a dat sem odkaz, abychom se mohli podivat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    17

    Mno kdyz me dale link na nakou stranku kam to uploudnout tak proc ne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,014

    Normálně to zazipuj a uploadni to sem...musí se to sem vejít..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    17

    Tak tady to mate a reknetee mi co si o tom myslite.....
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,559

    Je to článek od Jiřího Janžury (dělal několik VModů, na které později napsal recenze pro PCT a OCLab).

    Předně musíte zjistit, zda má karta stejný controller, tedy Intersil ISL6563.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    17

    OK tak ja se podivam a kdyz bude stejny tak to vse co je napsane v tom to clanku je spravne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,559

    Nejen to, musí sedět i napětí (7900 používá možná jiné napětí než 7600). Ale sedět by to mohlo.
    Zkusil bych si najít návody přímo na 7600.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    17

    to uz sem skousel ale nic sem nesehnal jen Vmod ale ten se dela rucne a do toho nepujdu
    Odpovídat lze po přihlášení