Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 36 z 36

Téma: Potrebuji pomoc

  1. #31
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od kingcz Zobrazit příspěvek
    takze ADSL router nebo ADSL modem neni stejny jako router ?
    Ve zkratce: ADSL modem ? ADSL router ? router.

    Citace Původně odesláno od kingcz Zobrazit příspěvek
    ale ma stejne porty.
    Nemá. Klasický router má na vstupu WAN port (RJ-45), ADSL router ADSL port (strká se do něj "telefonní" kabel RJ-11).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér Avatar uživatele hihinko
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    66

    mozno blba otazka, ale mas vobec povolenu sietovu kartu v BIOS-e ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    21

    Samozrejme ze mam. Dneska se to vsechno vyresilo. Prisel mi novy modem od O2 - velky dik allien_labs. Nakonec jsem zjistil, ze vsechny ethernet kabely co mam povalene doma, jsou nak vadne a PC sitovka je v poradku - svitil, kdyz jsem zapojil novy modem s novym kabelem.
    A dekuji vsem lidem, kteri se pridali do tohohle prispevku sve rady a tipy. Bez Vas, bych to sam nezvladl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    217

    Aspoň víš že závada nebyla v pc a nebo síťové kartě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    21

    Ted uz to vim no.
    P.S.
    kabely nejsou vadne, zkousel jsem je s novym modemem a svitila kontrolka na PC, takze problem byl spis v tom G684T ne v kabelech ani v PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    478

    Vyměňte síťový kabel. Pokud mě paměť neklame výrobce dává na DIR-655 11 let záruku. Ještě mě tak napadlo, může být problém s docvaknutí konektoru síťového kabelu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Skříně: Potřebuji pomoc s výběrem PC skříně
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-10-2014, 21:06
  2. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 18-08-2009, 10:35
  3. Potřebuji poradit.
    Od mobidik1962 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 12-07-2008, 19:44
  4. potřebuji radu
    Od Ragnar v sekci PDA a smartphony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-08-2007, 10:59