Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Paměti: Jake pameti koupit?

  1. #1
    Neregistrovaný

    Tazatel: J

    Znění dotazu: Dobry den koupil jsem zak.desku N68 GE3 UCC,ktera podle vyrobce podporuje DDR3 1600.V obchode mne radili ze mam koupit DDR3 1333 protoze ty 1600 by nemuseli fungovat spravne.Tak jak to je jake mam koupit pameti?.Chtel jsem koupit 2x2Gb DDR3 1600 Kingston.Poradte.Doporucte.Diky

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Jedná se o tuto základní desku ?
    Moduly RAM můžeš zakoupit jak s frekvencí 1600 MHz, tak i s frekvencí 1333 MHz. Výkonnostní rozdíl mezi jednotlivými frekvencemi je minimální a fungovat budou oba moduly RAM. Kompatibilita je zaručena výrobcem základní desky.



  3. #3
    Neregistrovaný

    Diky za odpoved a uklidneni.5Este jeden dotaz jak moc dobra deska to je(z pohledu pc odborniku) nenasel jsem na ni recenze.Omlouvam se za pripadne preklepy pisu to z mobilu.Diky J

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    AsRock vyrábí low-endové základní desky. Do levných počítačových sestav se dá použít. Pár problémů jsem zažil s těmito základními deskami zažil, ale třeba se doba zlepšila

  5. #5
    Neregistrovaný

    Citace Původně odesláno od Neregistrovaný Zobrazit příspěvek
    Diky za odpoved a uklidneni.5Este jeden dotaz jak moc dobra deska to je(z pohledu pc odborniku) nenasel jsem na ni recenze.Omlouvam se za pripadne preklepy pisu to z mobilu.Diky J
    Na základní desky za 1000Kč se většinou recenze nedělaj, protože jsou všechny stejný :-) Jinak u těch DDR3 mi připadá, že ta frekvence vubec nic nepřináší, dokonce jsem měl s DDR2 lepší výsledky v testech. Vzal bych ty 1600 MHz, určitě tam pujdou, jinak by to u tý desky nepsali, doporučuju těm pamětem trochu snížit časování aspoň o jeden krok, to většinou zvládnou skoro každý paměti. Pokud teda maj třeba CL9, tak to dát na CL8. Jestli teda ta deska má v biosu taktování.

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Citace Původně odesláno od Neregistrovaný Zobrazit příspěvek
    doporučuju těm pamětem trochu snížit časování aspoň o jeden krok, to většinou zvládnou skoro každý paměti. Pokud teda maj třeba CL9, tak to dát na CL8. Jestli teda ta deska má v biosu taktování.
    Naprosto bezpředmětné ... přínos je nulový.

  7. #7
    Neregistrovaný

    Dobre rano jeste 2 mozna hloupe otazky.1 jake pameti by jste doporucili.(vyrobce velikost)uvazoval jsem o 2x2GB.A 2 jak silny zdroj k teto desce(N68 GE3 UCC).V manualu o tom neni zminka.Mam 380W s 24+4 konektorem.Diky J



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284


  9. #9
    Neregistrovaný

    1x 160GB disk ,1x DVD-RW,Grafika zatim integrovana,procesor zatim Amd 5000+ 2jadro,disketovka.Ja vim neni to nic moc je krize a malo financi.K te grafice jakou v relaci tak 1500kc aby na tom sla MAFIA 2.Diky

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    [LIST]
    [*]Zdroj [URL="http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514008O0V41NJTL5"]Seasonic S12II-380 Bronze[/URL]
    [*]Grafiku do 1500 Kč nemá ani cenu kupovat, hru si s ní stejně nezahraješ. O hraní hry na starších strojích si můžeš přečíst [URL="http://extrahardware.cnews.cz/mafia-ii-–-100-testu-hardwaru-nastaveni?page=0,6"]ZDE[/URL]
    [/LIST]

  11. #11
    Neregistrovaný

    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...c&SearchType=1

    tenhle bude do budoucna lepsi i kdyz pro tu desku asi ani ne ale pro GK treba casem jo...

    a ta gk do 1500 nema vazne cenu priplat si a kup neco takoveho
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...0&SearchType=1

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Citace Původně odesláno od Neregistrovaný Zobrazit příspěvek
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...c&SearchType=1
    tenhle bude do budoucna lepsi i kdyz pro tu desku asi ani ne ale pro GK treba casem jo...
    Do jaké budoucnosti ? Ta sestava je tak stará, že větší upgrade je u ní naprostý nesmysl.

    Citace Původně odesláno od Neregistrovaný Zobrazit příspěvek
    a ta gk do 1500 nema vazne cenu priplat si a kup neco takoveho
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...0&SearchType=1
    IMHO do sestavy dát 2.500 Kč za novou grafiku je nerentabilní. To už je lepší se kouknout po něčem v bazaru.



  13. #13
    Neregistrovaný

    Diky za rady a tipy.Nektere odkazy si prohlidnu az na PC na mobilu se mi to zobrazuje divne.Dekuji jste jedini kdo poradil.Urcite se tu jeste setkame zatim nacerpavam info pred stavbou noveho PC.Diky J

  14. #14
    Neregistrovaný

    tak sorry ale ten zdro je uplne jedno co sem napsal je levnejsi je vzkonejsi a je to tichej dobrej seasonic...
    a on tu sestavu teprve stavi nebo upgraduje podletoho co pise
    navic on chce hrat mafii 2 a to si asi na nicem levnejsim moc nezahraje jinak po inzeratech urcite sezene nejakou hd 5000 kolem 2000kc coz neni o moc vic...
    jinak je jasne ze ta deska stoji za backoru ale zdroj si muze snad nechat ne ?

  15. #15
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od Neregistrovaný Zobrazit příspěvek
    tak sorry ale ten zdro je uplne jedno co sem napsal je levnejsi je vzkonejsi a je to tichej dobrej seasonic...
    a on tu sestavu teprve stavi nebo upgraduje podletoho co pise
    navic on chce hrat mafii 2 a to si asi na nicem levnejsim moc nezahraje jinak po inzeratech urcite sezene nejakou hd 5000 kolem 2000kc coz neni o moc vic...
    jinak je jasne ze ta deska stoji za backoru ale zdroj si muze snad nechat ne ?
    Ale taky je méně kvalitní. OEM řada není špatná, ale s S12II se nemůže rovnat.

Podobná témata

  1. DDR3: Jake pameti koupit ?????
    Od Kazi4949 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-07-2010, 18:03
  2. DDR3: Muzu koupit tyhle pameti
    Od Kazi4949 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-05-2010, 00:28
  3. DDR3: Jake paměti koupit??????
    Od Kazi4949 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-05-2010, 21:38
  4. Paměti: jaké vybrat paměti
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-08-2009, 15:20
  5. DDR1: Jaké paměti???
    Od Piu v sekci Operační paměti
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 19-12-2008, 10:07