Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: BIOS nastavení

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    11

    Zdravím všechny,

    Potřeboval bych se zeptat ohledně Nastavení Biosu.
    Já jsem vyměnil desku základní a stále se mě ukazuje CPU Fan Error a píše abych dal volbu F1
    To sice vždy vypnu toto hlášení ale chci se hlavně zeptat asi je takto dobře BIOS nastaven

    Je to sekce Power a Hardware monitor a tam je toto.

    CPU TEMPERATURE ( 29 (AŽ SKAČE SEM TAM 29,5 TEPLOTA) teplota / 84 (AŽ 85) F )
    MB TEMPERATURE ( 34 teplota / 90 F )

    CPU FAN SPEED (479-482 RPM )
    CPU Q-FAN CONTROL ( DISABLED )

    CHRASSIS FAN 1 SPEED ( N/A )
    CHRASSIS FAN 2 SPEED ( N/A )
    CHRASSIS FAN 3 SPEED ( N/A )

    CHRASSIS Q-FAN CONTROL ( DISABLED )

    POWER FAN SPEED ( N/A )

    CPU VOLTAGE ( 1. 192V )
    3.3V VOLTAGE ( 3.328V )
    5V VOLTAGE (5.136V )
    12V VOLTAGE (11.984V )
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,244

    CPU Fan Error označuje chybu ventilátoru procesoru. Točí se ventilátor chladiče procesoru či je vůbec zapojen ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Nie je tam položka typu:
    -CPU FAN speed low limit
    -CPU FAN speed warning ?

    Aký máš chladič a hlavne ventilátor na ňom? Nejak sa mi nezdá, aby na 12V točil tak málo - ak teda nekecá detekcia
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,244

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    ak teda nekecá detekcia
    Na tohle jsou super základní desky Gigabyte. Když připojím přes redukci Noctua ULNA ventilátor, základní deska jej buď neroztočí nebo hlásí error stav.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Aj asusky občas ukazujú blbosti ....konkrétne moja občas ukáže hodnotu v desiatkach tisícov
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    CPU Fan Error označuje chybu ventilátoru procesoru. Točí se ventilátor chladiče procesoru či je vůbec zapojen ?
    ano toči se mě chladič a je zapojen mam pasivni ale takovy velky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,244

    Citace Původně odesláno od kadedemon Zobrazit příspěvek
    ano toči se mě chladič a je zapojen mam pasivni ale takovy velky
    Napiš co máš za chladič nasazen na procesoru. Ta tvá věta je opravdu zajímavá
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od kadedemon Zobrazit příspěvek
    Potřeboval bych se zeptat ohledně Nastavení Biosu.
    Jaký máš model základní desky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Napiš co máš za chladič nasazen na procesoru. Ta tvá věta je opravdu zajímavá
    Ok chladič mám.


    chladič CPU SCYTHE SCORC-1100 OROCHI rev. B

    A procesor Intel Quad Q9650
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,244

    A jakou máš tu základní desku ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    A jakou máš tu základní desku ?
    P5Q DELUXE asus
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Zkus nastavit CPU Fan Speed na Ignored.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Zkus nastavit CPU Fan Speed na Ignored.
    to jsem uz delal to nepomohlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od kadedemon Zobrazit příspěvek
    to jsem uz delal to nepomohlo
    Uložil si nastavenie? (save and exit alebo F10)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    Uložil si nastavenie? (save and exit alebo F10)
    ulozil ale jak teda co by to mohlo delat
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-07-2014, 17:23
  2. zdroj -bios-nastavení
    Od marekpevný v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-04-2011, 07:46
  3. DDR2: Nastavení RAM v BIOS
    Od zzuzu22 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-04-2011, 14:31
  4. DDR3: BIOS nastavení - OCZ DDR3 PC3-12800 - OCZ3P1600LV6GK
    Od batthead v sekci Operační paměti
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 09-11-2010, 23:45
  5. bios si nepamatuje nastavení
    Od pabloroche v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 23-09-2010, 09:06