Problém-otvírání mechaniky
Poslední půlrok, se mi zasekává mechanika při otvírání (prostě v ní cvakne, rozhrčí se motorky a nic...). Jinak funguje výborně. Dříve jí stačilo pomoci (zaviklat za dvířka) ale ted už se to nedaří skoro vůbec. Vytáhl jsem ji a hledal problém: uvnitř se před vysouváním zvedací mechanismus asi vprostřed sekne (bohužel jsem nepřišel na to proč), z toho důvodu nedojde k odjištění dvířek... Jak opravit, kde hledat místo zasekávání? (pokud mechnismu pomůžu ručně tak vše jde...)
Není někde něco tuzší než by mělo být? Jde všechno lehce? Dosedá motorek správně na otvírací mechanismus?
Zatím jsem měl oddělaný jen spodní kryt (viz foto) a horní jsem zatím nepřišel na to jak, takže se nikam mimo foto nedostanu, když jsem pomohl rukou tak, ale šlo vše lehce.
Pokud nejde otvírat a motorky se ozývají, tak to asi bude nějaká mechanická chyba. Nemáš někde nějak propadlý šuplík na placku? Když zapojíš tu mechaniku, tak ji zkus otočit vzhůru nohama jestli se otevře sama nebo ne.
neotevírá se v žádné poloze, dokud nepomůžu nadzvednutím (té černé kostrys gumami...), kterou motorky zvednou jen do půlky a pak se to sekne...