Apacer AU822 - problem s pripojenim
ked ho pripojim cez usb, tak vobec nenabehne, len mi napise ze nezname zariadenie, pritom na kamosovom kompe to ide uplne bez problemov, a ked pripojim do usb ine zariadenie tak ide, naozaj uz neviem co s tym moze byt, poradte prosim
[QUOTE=tgfh]Zřejmě chybí nějaký driver.
Co máte za OS? Doporučuji provést update winu.[/QUOTE]
Mam Xp SP2 z najnovsimy updatmy, nic nepomaha, uz naozaj neviem cim to je
Co máte za OS? Doporučuji provést update winu.[/QUOTE]
Mam Xp SP2 z najnovsimy updatmy, nic nepomaha, uz naozaj neviem cim to je
co mas za desku? (vyrobce/model/chipset) co mel kamos?
jinak zkousel jsi disk jeste v jinych PC? jestli nepujde ve vic pocitacich, tak je to na reklamaci, jestli z 5 PC nepojede jen u tebe, tak bych to zacal vazne resit....
jinak zkousel jsi disk jeste v jinych PC? jestli nepujde ve vic pocitacich, tak je to na reklamaci, jestli z 5 PC nepojede jen u tebe, tak bych to zacal vazne resit....
[QUOTE=mech13]co mas za desku? (vyrobce/model/chipset) co mel kamos?
jinak zkousel jsi disk jeste v jinych PC? jestli nepujde ve vic pocitacich, tak je to na reklamaci, jestli z 5 PC nepojede jen u tebe, tak bych to zacal vazne resit....[/QUOTE]
Mam MSI KT3 ultra2 s chipsetom kt333, skusal som to zatial u dvoch ludi a islo to v pohode, maju sice rozdielne zakladky, ale myslim ze v tom problem nebude, zatial mi isli vsetky prehravace, uz ma z toho ide porazit
jinak zkousel jsi disk jeste v jinych PC? jestli nepujde ve vic pocitacich, tak je to na reklamaci, jestli z 5 PC nepojede jen u tebe, tak bych to zacal vazne resit....[/QUOTE]
Mam MSI KT3 ultra2 s chipsetom kt333, skusal som to zatial u dvoch ludi a islo to v pohode, maju sice rozdielne zakladky, ale myslim ze v tom problem nebude, zatial mi isli vsetky prehravace, uz ma z toho ide porazit
tak vyzkousej jiny OS.... bud nainstaluj XP (32bit) na jiny disk (jestli mas) nebo si stahni nejakou LIVE verzi linuxu (napr kubuntu (doufam ze to je ono)), vypal, nabootuj a vyzkousej jestli si s tim poradi
[QUOTE=mech13]tak vyzkousej jiny OS.... bud nainstaluj XP (32bit) na jiny disk (jestli mas) nebo si stahni nejakou LIVE verzi linuxu (napr kubuntu (doufam ze to je ono)), vypal, nabootuj a vyzkousej jestli si s tim poradi[/QUOTE]
diki, idem to skusit
diki, idem to skusit
[QUOTE=oggy111]diki, idem to skusit[/QUOTE]
tak som stiahol ten linux, rozbalil, napalil, ale ani za nic mi ho nechce nabootovat, neviete cim to moze byt
tak som stiahol ten linux, rozbalil, napalil, ale ani za nic mi ho nechce nabootovat, neviete cim to moze byt
tak to netusim, ja mel ted nedavno rozbehany kubuntu 6.10 a to valilo naprosto bez problemu... uz to taham a vyzkousim... snad najdu nejaky CD-RW...
jinak jestli mas net bez FUP muzes zatim treba skusit opensuse - snad sem nasel spravny link, taky ho radsi taham a vyzkousim...
jinak jestli mas net bez FUP muzes zatim treba skusit opensuse - snad sem nasel spravny link, taky ho radsi taham a vyzkousim...