Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 78

Téma: TM Nations Forever problém

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    64

    Tak za to mohl ten antivirak F-Secure od O2.... predtim kdyz to napsal ten druhy tak jsem ho jenom vypnul stejne jako firewall a neslo to, se musel odinstalovat, aby prestal blokovat tu hru Tak dekuji, musim najit nejaky jiny, zatim zdarma... Ktery si myslite ze je lepsi? Ten od Microsoftu, nebo Avast? Nebo je nejaky jiny lepsi zdarma?

    PS: Tomu druhemu taky davat boda, kdyz psal o antiviru
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    36

    Zdravim, mám takový probém... nainstaloval jsem si TM forever a když ji chci spustit tak me to napise: ovladač grafické karty( NVIDIA Geforce GTX 260) je zastaralý (5.2.22617.0.) Tato hra funguje lépe s 6.14.10.5303( či novější verzí ovladače) .......... nevíte někdo co s tim?? už jsem opravdu zoufaly, vymenil jsem grafické ovladače za novější a pořád stále stejný problém... poraďte mě pls co s tim..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Napiš konfiguraci sestavy a použitý OS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od snower.m Zobrazit příspěvek
    ... Tato hra funguje lépe ...
    A jinak to funguje, nebo ne?

    Už to hraju nějaký rok a běhalo to i na na dnešní dobu prehistorických ovladačích.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    36

    OS win 7 64 bit, procesor: intel core 2 duo e 8400 3 ghz, grafika: nvidia GTX 260 896 mb... dříve mi to běhalo, ale to je už tak přes 1,5 roku( nainstaloval jsem novější ovladače a přestalo mě to jít) .... vůbec nwm co s tim možná zkusit nějaké ty starší ovladače?

    Jinak ta hra nefunguje vůbec... spustí se ale v úvodnim menu jak se vybira ucet tak me nejde na NIC kliknout ( ucet, menit hlasitost... nic nejde ) kdyz na neco klikam tak se ozyva ten zvuk, ale jinak nic... nespusti se to )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    36

    jo a RAM mam jen 2 GB asi Kingstone .. a je jen 1
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Možná jsou ty ovladače nakoplý. Zkusil bych čistý reinstal a radši i reinstal DirectX. A nebo rovnou starší funkční ovladače.
    Neběží ti tam nějaký proces, co vytěžuje GPU? Screensaver, gadget....
    BTW 2GB RAM není zrovna moc...

    EDIT: BTW, hrál jsi to před 1,5 rokem. Taky na W7? Instalace TM je jak stará?
    Naposledy upraveno uživatelem Deee-aN: 29-05-2011 v 21:19
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    36

    jj hrál jsem taky na winech 7, mohl by jsi me poslat odkaz na nejaky funkcni ovladace jestli o nejakych vis? zkusim reinstalovat directX...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    A hru samotnou jsi zkoušel reinstalovat?

    http://www.nvidia.co.uk/Download/Find.aspx?lang=en-uk jsou tam drivery přes dva roky zpátky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    36

    dík, jj zkoušel a mam dojem, že jsem zkoušel už i nějaký starší ovladače.... ale myslel jsem, že víš o určitým ovladači na kterym by to šlo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    36

    Ještě jsem zkoušel aktualizovat TM, ale když to chci udělat tak mě to napíše, že nejsem připojenej k netu.... přitom sem
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    36

    Tak jsem zkoušel directX... ale lepší mít asi nemůžu a ovladače nwm jáký přesně použít ty starý..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od snower.m Zobrazit příspěvek
    dík, jj zkoušel a mam dojem, že jsem zkoušel už i nějaký starší ovladače.... ale myslel jsem, že víš o určitým ovladači na kterym by to šlo...
    Mě to jde i na posledních, takže v tom ti neporadím. Pudl bude asi v...
    Citace Původně odesláno od snower.m Zobrazit příspěvek
    Ještě jsem zkoušel aktualizovat TM, ale když to chci udělat tak mě to napíše, že nejsem připojenej k netu.... přitom sem
    ...tom, že TM nevidí net. Zkus taky projít nastavení antiviru a firewallu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    36

    mam ovladače 275.27 jaký máš ty?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Trackmania Forever
    Od Deee-aN v sekci Trackmania Forever
    Reakcí: 2577
    Poslední příspěvek: 19-08-2018, 19:17
  2. TM Nations Forever- hra po čase přestala jet
    Od alias077 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-01-2014, 23:27
  3. Trackmania Forever
    Od Deee-aN v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1089
    Poslední příspěvek: 05-06-2009, 23:48
  4. Trackmania Nations
    Od Dennis01 v sekci OS Windows
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-08-2008, 16:07
  5. Trackmania Nations Forever problem
    Od imperator21 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-05-2008, 19:51