Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 78

Téma: TM Nations Forever problém

  1. #31
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od snower.m Zobrazit příspěvek
    mam ovladače 275.27 jaký máš ty?
    270.61 nebo tak nějak. Ale ovladačema to IMHO nebude... Snad se tu staví Edi. To je profík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Citace Původně odesláno od snower.m Zobrazit příspěvek
    mam ovladače 275.27 jaký máš ty?
    Jde o nějaké bety? Poslední WHQL jsou 270.61. Nicméně mi TM nepřetržitě fungovala s jakýmakoliv z desítek z Nvidia ovladačů pod XP i W7. A při instalaci si, pokud vím, nahraje i potřebnou verzi DirectX 9 balíku.

    //EDIT:

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    // ahoj elpsycho, si nejaký rýchly
    Před 10 kilama jsem byl ještě víc
    Naposledy upraveno uživatelem elpsycho: 29-05-2011 v 23:14
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    nj, som tu... sledujem to vlákno

    posledné ovládače sú GEFORCE/ION DRIVER V270.61

    akú používaš klávesnicu? skús ju pred spustením hry odpojiť

    // ahoj elpsycho, si nejaký rýchly ... jj, 275.27 sú beta
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    36

    Takže předtim, než zapnu Tm tak mam zkusit odpojit klávesnici od PC a pak by to mělo jít? a nainstalovat ty ovladače co nejsou beta? 270.61....? klávesnci mam nějakou starší ( SAMSUNG)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    s klavesnicou moze byt spojeny problem, hlavne ked ma multimedialne klavesy a vlastny ovladac

    ovladace GK najskor odstran a potom nainstaluj posledne najnovsie (nie beta)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    36

    Klávesnici mam nějakou hodně starou.... určitě mít ovladač nebude.. takže ty říkáš, že jí mam zkusit před spuštěním hry odpojit jako z USB?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    ano, odpoj klavesnicu

    aky pouzivas antivir, pripadne firewall
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    36

    antivir AVG 2011 edition a firewall zjistim kde jakej mam?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od snower.m Zobrazit příspěvek
    antivir AVG 2011 edition a firewall zjistim kde jakej mam?
    to je free AVG?

    pokial nevies aky mas firewall , tak asi mas len ten, co je integrovany priamo vo windows
    rovno sa mozes pozriet, ci mas TMN pridanu vo vynimkach

    Naposledy upraveno uživatelem EditorPO: 30-05-2011 v 15:19
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    36

    Tak jsem nainstaloval ovladače 270.61, zkusil odpojit klávesnici a pořád nejde na nic kliknout.... nemůže to být třeba chyba hry? jak bych o případně ještě mohl napravit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    36

    jj AVG mam freee a TM je udána ve vyjmkach...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    36

    Tak já to mam zašktrtlý takhle, ale přijde mě, že mam některý složky TM jiný než ty... neni to chyba?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    36

    Takhle to mam:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.jpg 
Zobrazení: 95 
Velikost: 131.3 KB 
ID: 21775  
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od snower.m Zobrazit příspěvek
    dříve mi to běhalo, ale to je už tak přes 1,5 roku
    Na stejném OS?

    Nevím, jestli to stále platí, ale starší verze TrackManie používaly ochranu StarForce. Pro korektní běh na 64-bitovém systému je potřeba nainstalovat update.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    36

    na stejném OS, nwm jakou verzi mam TM ale zkusim ten update...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Trackmania Forever
    Od Deee-aN v sekci Trackmania Forever
    Reakcí: 2577
    Poslední příspěvek: 19-08-2018, 18:17
  2. TM Nations Forever- hra po čase přestala jet
    Od alias077 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-01-2014, 22:27
  3. Trackmania Forever
    Od Deee-aN v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1089
    Poslední příspěvek: 05-06-2009, 22:48
  4. Trackmania Nations
    Od Dennis01 v sekci OS Windows
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-08-2008, 15:07
  5. Trackmania Nations Forever problem
    Od imperator21 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-05-2008, 18:51