Jde o nějaké bety? Poslední WHQL jsou 270.61. Nicméně mi TM nepřetržitě fungovala s jakýmakoliv z desítek z Nvidia ovladačů pod XP i W7. A při instalaci si, pokud vím, nahraje i potřebnou verzi DirectX 9 balíku.
//EDIT:
Před 10 kilama jsem byl ještě víc![]()
Naposledy upraveno uživatelem elpsycho: 29-05-2011 v 23:14
nj, som tu... sledujem to vlákno
posledné ovládače sú GEFORCE/ION DRIVER V270.61
akú používaš klávesnicu? skús ju pred spustením hry odpojiť
// ahoj elpsycho, si nejaký rýchly... jj, 275.27 sú beta
Takže předtim, než zapnu Tm tak mam zkusit odpojit klávesnici od PC a pak by to mělo jít? a nainstalovat ty ovladače co nejsou beta? 270.61....? klávesnci mam nějakou starší ( SAMSUNG)
s klavesnicou moze byt spojeny problem, hlavne ked ma multimedialne klavesy a vlastny ovladac
ovladace GK najskor odstran a potom nainstaluj posledne najnovsie (nie beta)
Klávesnici mam nějakou hodně starou.... určitě mít ovladač nebude.. takže ty říkáš, že jí mam zkusit před spuštěním hry odpojit jako z USB?
ano, odpoj klavesnicu
aky pouzivas antivir, pripadne firewall
antivir AVG 2011 edition a firewall zjistim kde jakej mam?
Tak jsem nainstaloval ovladače 270.61, zkusil odpojit klávesnici a pořád nejde na nic kliknout.... nemůže to být třeba chyba hry? jak bych o případně ještě mohl napravit?
jj AVG mam freee a TM je udána ve vyjmkach...
Tak já to mam zašktrtlý takhle, ale přijde mě, že mam některý složky TM jiný než ty... neni to chyba?
Takhle to mam:
Na stejném OS?
Nevím, jestli to stále platí, ale starší verze TrackManie používaly ochranu StarForce. Pro korektní běh na 64-bitovém systému je potřeba nainstalovat update.
na stejném OS, nwm jakou verzi mam TM ale zkusim ten update...