Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 78

Téma: TM Nations Forever problém

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    64

    Ahoj, mam docela velký a omezující problém. Nainstaloval jsem si TM Nations Forever, a když ji spustím, tak se vedle myši ukáže načítající kolečko a dál se už neděje nic. Nic se nezapne, žádná chybová hláška nebo tak něco, prostě nic. To samé se děje i u Zaklínače 2 a Batman Arkham Assylum, ale ty nemám originál, takže to neřeším. TM Nations Forever je ale zdarma, tak vůbec nevím, proč se to děje. Mam nainstalované nejnovější ovladače grafické karty i DirectX... Nevíte, čím by to mohlo být? Jsem z toho zoufalý...
    PS: Spousta dalších her, které mám, jdou normálně: Bulletstorm, COD Black Ops, Medal of Honor, Portal 2, AC série, NFS Shift 2, atd....

    Moje PC sestava: CPU: AMD Phenom II X4 965 3.40GHz, GPU: Gigabyte GTX 460 1GB, RAM: 4GB Kingston Hyper X (2x 2GB) 1600MHz, MB: Gigabyte 870A-UD3, OS: 64bit Win 7 Home Premium, HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    64

    Tak jsem si procetl nejake diskuze, kde meli stejny problem (http://forum.trackmania.cz/viewtopic...=3310&start=75), a zjistil jsem, ze jak tu hru spustim, tak se nic nedeje, ale kdyz se kouknu do spravce uloh, tak tam ta hra v procesech je spustena.... To je divne... Taky tam nekdo vyresil problem preinstalaci ovladacu graficke karty, tak jsem odinstaloval ty nejnovejsi 270.61, co jsou k mani na webu nvidie a dal jsem si tam ty stare z CD, ktere bylo u graficke karty... Ale nic se nezmenilo, hra stale nejde.... Nevedeli byste nekdo, cim by to mohlo byt? Opravdu jsem zoufaly....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    64

    To opravdu nikdo neví? Nikdo neměl podobný problém, třeba i s jinou hrou než Trackmania Nations Forever? Nevíte třeba, jestli nějaký kus HW v mé sestavě nepodporuje tato hra, nebo jestli to třeba není tím, že mám 64bitový Windows 7 Home Edition? Nemohl by někdo napsat, jaké všechny drivery, nebo spiš knihovny jsou pro tuto hru potřeba? Třeba nějaké nemám.... Každopádně drivery ke grafické kartě mám aktuální, Windows 7 mám také legální a vše co se u něj aktualizuje, mám stáhnuté.... Opravdu bych byl rád za každou pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    64

    Tak koukám, že se nikdo s podobným problémem asi ještě nesetkal a tak nikdo neodpovídá. Ale já jsem člověk trpělivý , takže jsem vám tu ještě nahrál video na Youtube, abyste měli větší představu o tom, jak že tento problém vypadá... Omlouvám se za kvalitu, ale mám pomalý upload u internetu a tak se mi nechtělo nahrávat hodinu 100MB....

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    stiahni si najnovšiu verziu patchu 2.11.26

    http://forum.trackmania.cz/viewtopic.php?t=901
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Neblokuje to antivir nebo firewall?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    64

    Vypnul jsem antivirák (F-Secure.... máme od O2 zadarmo) i bránu firewall a stejně to nejde.. Ale děkuji, že se už alespoň někdo ozval
    Edit: Ten patch jsem také stáhnul, ale bezezměny... stále to nejde
    Naposledy upraveno uživatelem zvejra: 27-05-2011 v 18:58
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Máš jen jeden monitor? Nemáš komp připojený třeba k TV? Někdy se stává, že se aplikace otevírá na druhé ploše...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    64

    Ne tak to fakt ne... Mám PC připojený jen k jednomu monitoru.... Samsung SyncMaster 2333
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Hladaj adresar "LogCrash" (na XP je v Documents and settings\meno uzivatela\My Documents\TrackMania) a v nom mas log subory.

    Skus ich sem dat ako prilohu.

    Po spusteni hry mas v prvom okne tlacitko Nastavenia.
    Po kliknuti sa ti zobrazi okno, kde mas moznost vypnut zobrazenie hry v celom okne. Vyskusaj.
    Dalej tam je moznost nastaveni Pokrocile, kde sa mozes pohrat s dalsimi nastaveniami, povypinat narocnejsie nastavenia, pripadne ich resetnut na povodne hodnoty.
    Je tam aj moznost Test vykonu, kde sa spusti demo pod roznymi nastaveniami, z ktorych si neskor mozes vybrat to najvhodnejsie pre teba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    64

    Tak bohuzel, ten adresar Trackmania jsem nasel, ale slozku LogCrash tam nemam (ostatni slozky jako Config, SKins, Score, Profiles, Painter, Tracks atd. tam mam), asi to bude tim, ze jsem tu hru prakticky jeste ani nespustil a pri tom spousteni se neukazuje ani zadna chybova hlaska, proste se to jenom nespusti, ale ve spravci uloh to je nahrane a zabira to pamet.....

    Vypnuti zobrazeni hry v celem okne jsem uz zkousel, nicemu to nepomaha.

    V tom nastaveni jsem si hral vselijak, zkousel jsem i vypnout uplne vsechno, co tam je, ale proste at to nastavim, jak to nastavim, nic... S cislama portu jsem si nehral, tomu nerozumim... Taky jsem zkousel zvetsit cache, mel jsem ji velikou 600MB a zvetsil na 2000MB, ale nic.....

    Navic kdyz spustim Test Vykonu, tak se nejdriv ukaze tabulka s : Test dokončen s
    C:\Program Files (x86)\TmNationsForever\GameData\Tracks\Replays\Ben ch.Replay.Gbx, pod tim dam tlacitko "Spustit", ale tim se mi nevim proc zahlti fronta spousteni nejspis, protoze se mi furt dokola a dokola ukazuje ta Windows tabulka na odkliknuti Ano, Ne jestli chci povolit tomuto programu provest zmeny v tomto pocitaci a tak mi nezbyva nic jinyho, nez restartovat pocitac....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Skus hru odinstalovat, vymazat vsetky jej adresare co zostali a nainstaluj znovu. Instalator spust ako administrator. Aj hru mozes spustat ako admin.

    V zobrazovaci udalosti ti nevypisuje chyby?

    Otestuj DirectX - spust DxDiag.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    64

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    Skus hru odinstalovat, vymazat vsetky jej adresare co zostali a nainstaluj znovu. Instalator spust ako administrator. Aj hru mozes spustat ako admin.

    V zobrazovaci udalosti ti nevypisuje chyby?

    Otestuj DirectX - spust DxDiag.
    Zkusil jsem to odinstalovat i vsechny slozky toho odstranit a pak nainstalovat a pustit jako spravce, ale nic, stale to same....

    V jake zobrazovaci udalosti? Kde ji mam najit?

    Tady ti posilam vypis z DxDiag, nevim, co by te zajimalo....
    http://www.uloz.to/9142086/dxdiag-txt

    Jinak jeste dodam, tohle neni ten pripad, ze mi to na tomto pocitaci slapalo a najednou to nejde... Tato hra na tomto pocitaci nikdy nesla.... To same Batman Akrham Asylum, ale jak jsem psal, tak je to warez verze, takze to neresim... Ale na segrinym pocitaci jde tataz verze obou her naprosto v poradku.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Zobrazovac udalosti - Event viewer (pravym tlacitkom na Tento pocitac > spravovat > ) neviem presne ako sa to vola v 7.

    Podobne problemy sa stavaju, ak cez Windows update nainstalujes novsie ovladace, nez mas od vyrobcu. Pozri sa, ci mas taky update a odinstaluj ho.

    Hru si skusal hned po cistej instalacii win, alebo az po nejakej dobe?

    Mas nainstalovane vsetky ovladace? Treba zacat chipsetom a pokracovat ovladacmi dalsieho HW. Nikdy sa nespoliehaj na ovladace instalovane windowsom.

    Netaktoval si grafiku?
    Naposledy upraveno uživatelem EditorPO: 27-05-2011 v 22:43
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    64

    Tak jsem se na to vrhnul... stale nevim kde najit ten Event viewer ale to je jedno... zacal jsem odinstalaci driveru pres pridat nebo odebrat programy.... odstranil jsem dost veci a pak to zkusil a ona ta hra slape... takze tedkon je budu postupne davat zpatky a zjistim, kterej to delal... nicmene diky moc za pomoct a mas bod!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Trackmania Forever
    Od Deee-aN v sekci Trackmania Forever
    Reakcí: 2577
    Poslední příspěvek: 19-08-2018, 18:17
  2. TM Nations Forever- hra po čase přestala jet
    Od alias077 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-01-2014, 22:27
  3. Trackmania Forever
    Od Deee-aN v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1089
    Poslední příspěvek: 05-06-2009, 22:48
  4. Trackmania Nations
    Od Dennis01 v sekci OS Windows
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-08-2008, 15:07
  5. Trackmania Nations Forever problem
    Od imperator21 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-05-2008, 18:51