problém s USB
čaute, nevím co s tím. Když jsem zapojil TABLET PC k PC přes usb najednou jsem si všiml jak se mi sekla myš. PO NUCENNÉM restartu už myš šla ale ne klavesnice později jsem zjistil, že nejdou ostatní hardware(web. kamera,tiskarna,klavesnice) no prostě všechno co je přes usn nešlo. nepomohl ani resrart,vypnutí ani obn. sys. energie z sb ale jde na web k. se mi rozsvítí dioda a na kl. svítí podsvícení. Jakoby pc nechtělo přijímat přes usb hardwae ani když jsem propojil muj telefon žádná ´´složka,, se mi na monjtoru nezobrazí . fakt nevím co s tím dělat. Předem Vám moc děkuji
Zapojil tablet PC k PC pomocí USB? Ty jsi měl spešl kabel? Nebo to je funkce toho tabletu, že se umí propojit s PC (tzn. funguje jako mass storage device)? Protože jinak to nejde. Je i možný, žes na desce to USB odpálil, dokonce si myslím, že nejen možný, ale dosti pravděpodobný. Což by znamenalo buď výměnu desky, popř. koupi karty s USB portama, popř. zapojení do těch portů, co to vydržely (jestli teda máš USB myš, spíš bych řek, že máš PS2 myš a chcíplo celý USB).
Takže zkus, jestli když zapojíš tam co jede myš klávesnici, popř. to co nejde vyzkoušej v jinym PC.
Kdyby to byla softwarová závada (což je skoro nemožný), tak to zjistíš např. tak, že při bootu - dokaď si v textovym režimu - bude systém, na klávesnici reagovat (vstup do biosu, pause by mělo zastavit proces bootování), popř. pokud si stáhneš nějaký live CD (asi s linuxem) a v něm ti klávesnice pojede.
Takže zkus, jestli když zapojíš tam co jede myš klávesnici, popř. to co nejde vyzkoušej v jinym PC.
Kdyby to byla softwarová závada (což je skoro nemožný), tak to zjistíš např. tak, že při bootu - dokaď si v textovym režimu - bude systém, na klávesnici reagovat (vstup do biosu, pause by mělo zastavit proces bootování), popř. pokud si stáhneš nějaký live CD (asi s linuxem) a v něm ti klávesnice pojede.
[quote=Logout;452434]Zapojil tablet PC k PC pomocí USB? Ty jsi měl spešl kabel? Nebo to je funkce toho tabletu, že se umí propojit s PC (tzn. funguje jako mass storage device)? Protože jinak to nejde. Je i možný, žes na desce to USB odpálil, dokonce si myslím, že nejen možný, ale dosti pravděpodobný. Což by znamenalo buď výměnu desky, popř. koupi karty s USB portama, popř. zapojení do těch portů, co to vydržely (jestli teda máš USB myš, spíš bych řek, že máš PS2 myš a chcíplo celý USB).
Kdyby to byla softwarová závada (což je skoro nemožný), tak to zjistíš např. tak, že při bootu - dokaď si v textovym režimu - bude systém, na klávesnici reagovat (vstup do biosu, pause by mělo zastavit proces bootování), popř. pokud si stáhneš nějaký live CD (asi s linuxem) a v něm ti klávesnice pojede.[/quote]
nemyslím že by se to ,,odpálilo´´ ze zakl. desky. 1,v přední části pc mám 2*usb ty nejsou přímo připojeny k zaklad. des. a taky mi nejdou 2,když mi svítí podsvícení u klav. a říkáš že se to ,odpálilo asi by to nesvítilo.
Kdyby to byla softwarová závada (což je skoro nemožný), tak to zjistíš např. tak, že při bootu - dokaď si v textovym režimu - bude systém, na klávesnici reagovat (vstup do biosu, pause by mělo zastavit proces bootování), popř. pokud si stáhneš nějaký live CD (asi s linuxem) a v něm ti klávesnice pojede.[/quote]
nemyslím že by se to ,,odpálilo´´ ze zakl. desky. 1,v přední části pc mám 2*usb ty nejsou přímo připojeny k zaklad. des. a taky mi nejdou 2,když mi svítí podsvícení u klav. a říkáš že se to ,odpálilo asi by to nesvítilo.