Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Medal of Honor:Spuštění singlu.

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Eduard Pavlík
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    12

    Zdravím všechny. Prosím o pomoc. Mám origo hru M.H.2010 "Ed.Limit". MP mi hraje slušně,
    sem tam spadne, ADSL O.2 necel.2gb,... .Mám ale problém se singlem. Buď mi spadne po načítání,
    nebo jsem měl "pokrok",že jsem sejmul 2. první talibance v1.misi a spadlo to znovu. Chci si zahrát i singl, Jsou tam zajímavé mise, hlavně s AH-64 " Gunfighters",.. . Ale štve mne, že to nemůžu hrát.Zkoušel jsem různé ovladače (10.9, 10.10, 11.1, 11.2).Nyní mám 11.5. Přeinstal XP Home, úpravy/přepisování souborů dle rady v Abecedaher.cz,...
    Problém je asi u okolo Gr. karty. Mám R.4870 1gb, přetakt na +-15/20 navíc.
    Mám sestavu: RAM 4GB, Win XP Home, proces. Athlon II Black Edit. 2,jádro 2800Mhz (přetakt.3200).
    Poraďte co s tím.A hlavně ať mi nikdo netvrdí,nemyslím tady,že hra přečte kartu NVidia a ATi nepozná. A kupovat jinou Graf. kartu, jak jeden radil v Abecedě, peníze už dlouho si musím vydělávat,a netisknu je.Jen odbočka .
    Ještě drobnost, na DVD je 10Gb, v C/files/ je 7,2gb a start/ovl.pan/přidat.odebrat je 3.25gb.
    A další, měl jsem od počátku vyjití hry ?8.9./2010? i staženou od Reloaded a jela ok.Pak letos v lednu přeinstal Win. Hru (4.různé verze) jsem musel stáhnout znovu a už nerozchodil. Stejné hlášky jako později u Origo.hry, tu jsem si koupil kvůli MP.Teď aby šel originál do "čistého", udělal jsem znovu přeinstal XP,ale to nemá na chod singlu vliv. Díky předem za rady.
    A moderátorům se omluvám, i všem za román. Zdraví Eda Pavlík
    Dávám link s hláškami po vykopnutí s hry a jeden screen po sejmutí těch talibanců.
    http://www.ulozto.cz/8917659/chyby3x-m-h-2010-rar
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: M.H. 2010.Chyba..4.ve misi.jpg 
Zobrazení: 150 
Velikost: 133.9 KB 
ID: 21673  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Mužeš to zkusit spustit jen s 2gb Ram?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Eduard Pavlík
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od dzandra Zobrazit příspěvek
    Mužeš to zkusit spustit jen s 2gb Ram?
    To jsem nezkoušel, dnes i tuhle možnost nadhodil kolega v práci. Mám tedy nyní 2x2gb.Předtím 2x1gb.
    Mám zákl. desku Asus M2R32-MVP.Tak to zkusím zítra přehodit. To můůže s tím mýt něco společného?. Vím že XP mohou maximál 306GB +-.Ty 2x2gb jsem tam dal,aby se zahořely.Chtěl jsem si pořídit Win.7 a geForce s directem 11.Ale vzhledem k problémům v Japonsku,hry na "11" oddálily.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Paměť není nutné fyzicky vyjmout. Stačí upravit nastavení pomocí msconfig (Start > Spustit > msconfig > BOOT.INI > Upřesnit možnosti > zatrhnout Maximum paměti a do aktivovaného pole zapsat 2048 > poté potvrdit a restartovat PC).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Muzes zkusit zmenit rendering v nastaveni hry?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Eduard Pavlík
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    12

    Tak pánové díky za rady.Přehodil jsem v nastavení Ram na 2048.Hrál jsem 1.misi,dostal jsem se nejdál.
    Ale časově tak nec.8min.Jelo to bez problémů,bez sekání.Pak vousáč zvedl plech. vrata a hups(kdo zná singl.M.H.2010).Pak to stejné včetně "hlášek" v odkazu.
    Prosím Georginku tím myslíš prosím, co (rendering) ? Jinak pro Tebe, hrál jsem na tom plexisklu, ta podložka Razer je
    na nic.Ten saitek je moc rozmlsaný.Poslal jsem na Cech.Comput.mail, o případné výměně. Zdravím a díky.
    A ještě k té úpravě paměti: Nebude to dělat časem neplechu? Ta základovka Asus M2R32-MVP má 2x dual slotyDDR.2. Nebo se jen 2Gb "upravily"(jsou tam 2x2gb), ze 2gb na 1gb prac.činnost ? A zase jsem se něco naučil, tedy úpravu DDR.2 paměti.Díky.eda
    Naposledy upraveno uživatelem Eduard Pavlík: 25-05-2011 v 00:29
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Pokud to dela i s tim jak radil Rektor, vratil bych to zpatky, nema to ucinek..... 8 minut neni zrovna dlouho

    ...... sorry myslel sem ze hrajes COD. Tenhle dil sem jeste nehral.....

    Co vratit takty grafiky na DEFAULT? Na zkousku...
    Naposledy upraveno uživatelem Georginek: 25-05-2011 v 01:31
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Eduard Pavlík
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    12

    Zdravím pánové, opět díky za Váš čas. Chci vrátit nastavení zpět.Stačí když v BOOT.INI/Upřesnit možnosti/"Maximál paměti "přepíši číslo na 4096? Nebo to musím vrátit jinak ? A stáhnul jsem nastavení Radeonu na základ, mimo chlazení.Spadlo po 6min.
    Mám Microsoft Visual C + + 2005 Redistributable ( jsou tam 3x) a jednou verzi Microsoft C ++ 2008 Redistributable x86 9.0.30729.17 .
    Zdraví eda
    Naposledy upraveno uživatelem Eduard Pavlík: 25-05-2011 v 17:22
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Stačí odtrhnout zatržítko u položky Maximum paměti.

    Apropo, jaké máš v systému nainstalovány verze Microsoft Visual C++ Redistributable (nejlépe lze zjistit přes Přidat nebo obebrat programy)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele Eduard Pavlík
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    12

    Ještě přidávám drobnost..Přidávám "screen" na radu ze Abeceda her, kde se proběhl i tento problém, řešený dříve.Jeden tam píše co upravit ve config.Ale u mne to má "výhodu, že se dostanu do menua td.A nespadne to hned během načítání. Eda
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele Eduard Pavlík
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    12

    Zdravím všechny.Ještě jednou všem díky za pomoc.Zatím jsem nerozchodil.Ale přišla mi odpověď
    na můj problém od Podpora EA.cz. Jestli to bude někoho zajímat, co mi radí, dávám soubor.
    Je toho dost, tak si v neděli budu hrát. v sobotu jedu na eroplány do Čáslavi. Tak pak napíši , jak to dopadlo, třeba v budoucnu se vyskytne podobný kiks a někomu naše debata pomůže.Všem díky a pěknou so+ne, třeba i v hraní.Zdraví Eda
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Pískání PC po spuštění
    Od petriq v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 22-01-2010, 17:56
  2. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 15-12-2008, 19:58