Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 21 z 21

Téma: Po nainstalování Win 7 nefunguje zvuk.

  1. #16
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Jo, zelenou zdridku vzadu, ne vpredu na panelu. Asusy obcas s timhle otravujou a nekdy jde jen zadek nebo predek
    Podivej se na nastaveni v programku SoundMax.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    10

    No tak konečně mě zas na chvíli poslouchá internet, takže můžu odpovědět. Trošku jsem se pohrabal v konektorech a rozchodil zvuk i v reproduktorech. Konektor byl ve správné zdířce, ale asi je tam nějaký špatný kontakt. Jenom jsem s ním pootočil a zvuk se rozjel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Citace Původně odesláno od seval Zobrazit příspěvek
    No tak konečně mě zas na chvíli poslouchá internet, takže můžu odpovědět. Trošku jsem se pohrabal v konektorech a rozchodil zvuk i v reproduktorech. Konektor byl ve správné zdířce, ale asi je tam nějaký špatný kontakt. Jenom jsem s ním pootočil a zvuk se rozjel.
    A připojení k internetu se nyní chová jak ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    A připojení k internetu se nyní chová jak ?
    Tak teď zase blbě. Momentální naměřená rychlost 3,3down/0,3up!!!!!!!! X-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    O jaké připojení se jedná (poskytovatel + tarif) ?
    Jak je připojení realizováno ?
    Pokud máš nějaký switch/router, zkus jej obejít připojením internetu přímo do počítače (pomocí kabelu).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    O jaké připojení se jedná (poskytovatel + tarif) ?
    Jak je připojení realizováno ?
    Pokud máš nějaký switch/router, zkus jej obejít připojením internetu přímo do počítače (pomocí kabelu).
    Mám 30Mb internet + Digi TV napevno přes kabel od společnosti Edera. Router nemám, jen jakýsi převodník. Jestli jsem dobře rozumněl technikovi, tak do něj vede snad nějaké skleněné vlákno a z něj pak kabely do počítače a do televize. S tou problémy nejsou...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Zvukové karty a kodeky: Nefunguje zvuk
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-12-2012, 15:56
  2. Nefunguje zvuk
    Od patell v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-12-2010, 17:41
  3. Padání pc po 10s po nainstalování nového cpu.
    Od Mychal-Wytek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 20:06
  4. Windows 7: Po nainstalovani neukaže všetky disky
    Od depešmod v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-10-2009, 12:07
  5. Nefunguje mi zvuk u DVD filmů
    Od mixajiri v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 18-03-2008, 22:39