Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Po nainstalování Win 7 nefunguje zvuk.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    10

    Dobrý den,

    přeinstalovával jsem OS z XP na Win 7 Professional. Zkoušel jsem to třikrát po sobě a vůbec nefunguje zvuk a nebere to ani webkameru. Dělal jsem to z toho důvodu, že mi strašně kolísá internet a zřejmě je to v OS, protože technik přes internet naměřil rychlost jak má být. Měl jsem počítač i v servisu, ale tam mi taky řekli, že je všechno v pořádku. Už jsem z toho na prášky, protože jsem zkoušel všechno možné. Bohužel jsem laik, takže nevím jak zjistit jaký typ zvukové karty mám a kde sehnat ovladače. Moc prosím někoho o pomoc, už jsem vážně zoufalý. Předem děkuju za jakékoliv (seriozní) rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    10

    Hmm, tak chyba v OS nebude. Internet strašně kolísá i ve Win 7. Tak to už jsem vážně v koncích...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Nainstaloval jsi všechny potřebné ovladače ze stránek výrobce základní desky ?
    Co znamená "kolísá internet" ? Popiš trochu více svůj problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Nainstaloval jsi všechny potřebné ovladače ze stránek výrobce základní desky ?
    Co znamená "kolísá internet" ? Popiš trochu více svůj problém.
    Jsem tak trochu lama, takže nevím jak zjistit typ základní desky.
    Co se týče interrnetu, tak jindy jede normálně a jindy strašně dlouho načítá. Třeba i minutu jednu stránku, to se fakt nedá. A to mám zřízený 30Mb internet. Před chvílí jsem měřil na speedtest.net: nejdřív 11Mb up/23Mb down a hned nato na stejném serveru 7Mb/4Mb.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Typ základní desky zjistíš pomocí programu HWiNFO32.
    S největší pravděpodobností nemáš nyní instalované potřebné ovladače, takže "kolísání" internetu zatím řešit nebudeme. Nejdříve vyřešíme tento problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Zakladni desku zjistis pomoci HWinfo, nebo treba CPu-z, napis to a my ti dohledame ovladace.

    Btw, proc nepouzijes CD dodavana k desce? Tam jsou veskere potrebne ovladace.

    Edit: Sakra.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    Btw, proc nepouzijes CD dodavana k desce? Tam jsou veskere potrebne ovladace.
    S čistou instalací bych instaloval aktuální ovladače
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    Zakladni desku zjistis pomoci HWinfo, nebo treba CPu-z, napis to a my ti dohledame ovladace.

    Btw, proc nepouzijes CD dodavana k desce? Tam jsou veskere potrebne ovladace.

    Edit: Sakra.....
    Tak jestli jsem to dobře pochopil z toho programu, měl by to být Asus P5L-MX.
    Původní instalační CD už po stěhování nevím kde mám, jinak bych je samozřejmě použil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Na stránkách výrobce si stáhni potřebné ovladače a nainstaluj je. Jako první stáhni ovladače chipsetu, instaluj, poté počítač restartuj a pak instaluj zbytek ovladačů.
    Ovladače jsou dostupné pouze pro Windows Vista, ale většinou s tím nebývá problém. Případně instaluj s nastavením zpětné kompatibility či sem vlož ID zařízení u kterého ovladač nelze nainstalovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    10

    Po zdlouhavém instalování se konečně podařilo zprovoznit zvuk, ikdyž jen ve sluchátkách, reproduktory stále mlčí.
    Na stránce výrobce jsem zadal Win Vista a ze souborů se nepodařilo nainstalovat soubory VGA, Utilities a BIOS-Utilities. Hlásilo to, že OS to nepodporuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Vlož sem ID zařízení (nebo screeny jednotlivých zařízení), u kterých nelze nainstalovat ovladač.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    10

    .....
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: spr1.png 
Zobrazení: 337 
Velikost: 76.5 KB 
ID: 21680   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: spr2.png 
Zobrazení: 205 
Velikost: 74.3 KB 
ID: 21681  
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Musí být ale zobrazeno ID zařízení, jako je to na screenu, který jsem TI vložil jako nápovědu
    Jinak všechny ovladače máš nainstalované, nesprávně pracující zařízení je webkamera. Nejedná se o Creative Live! Cam Vista IM (VF0420)
    Pokud ano, stáhni si ze stránek výrobce ovladač a instaluj jej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    10

    Sorry, psal jsem, že jsem lama. :-)
    Ovladač na webkameru jsem nainstaloval, takže už mi konečně funguje a zvuk jede aspoň do těch sluchátek...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Používáš integrovanou zvukovou kartu ? Kam připojuješ reproduktory ? Máš je zapojeny do zelené zdířky (pokud se jedná o stereo reproduktory) ?
    Podle screenu ze Správce zařízení je ovladač nainstalován.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Zvukové karty a kodeky: Nefunguje zvuk
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-12-2012, 15:56
  2. Nefunguje zvuk
    Od patell v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-12-2010, 17:41
  3. Padání pc po 10s po nainstalování nového cpu.
    Od Mychal-Wytek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 20:06
  4. Windows 7: Po nainstalovani neukaže všetky disky
    Od depešmod v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-10-2009, 12:07
  5. Nefunguje mi zvuk u DVD filmů
    Od mixajiri v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 18-03-2008, 22:39