Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 44 z 44

Téma: Internet

  1. #31
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,107

    Dle zarizeni tipuji, ze mas net od O2, tak co takhle vyuzit linku technicke pomoci (800 148 048)? Tam jsou doslova obrneni trpelivosti a povedou te za rucicku (pardon za mysku).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    74

    Citace Původně odesláno od zsdx Zobrazit příspěvek
    Dle zarizeni tipuji, ze mas net od O2, tak co takhle vyuzit linku technicke pomoci (800 148 048)? Tam jsou doslova obrneni trpelivosti a povedou te za rucicku (pardon za mysku).
    dík tedy za radu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    74

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Jak teď vypadá výpis ipconfig /all?

    Tak jsem vzal to pc co nefunguje a dal jsem ho místo toho pc co funguje a internet mi na něm běží tak memohlo by to být kabelem.A nešlo by to udělat bez kabelu pomocí WIFI sítě.
    Naposledy upraveno uživatelem ronalik: 29-05-2011 v 09:29
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,149

    Citace Původně odesláno od ronalik Zobrazit příspěvek
    bez kabelu pomocí WIFI sítě.
    Nebo koupit síťovou kartu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,227

    Citace Původně odesláno od ronalik Zobrazit příspěvek
    Tak jsem vzal to pc co nefunguje a dal jsem ho místo toho pc co funguje a internet mi na něm běží tak memohlo by to být kabelem.A nešlo by to udělat bez kabelu pomocí WIFI sítě.
    S největší pravděpodobností ano, zkontroloval jsi konektory RJ-45, zda-li nejsou poškozeny ? Pokud by nebyl větší problém kabel vyměnit, zůstal bych u kabelu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    44

    A neříkal jsi náhodou, že ten druhý kabel je křížený? Nemohlo by to být tím? Nejlépe bys to otestoval prohozením kabelů, tj. připojit první PC do stejného konektoru druhým kabelem a naopak.

    Ještě by možná mohlo haprovat přidělování IP adres, u mého D-Link routeru mi také po připojení dalších PC přes kabel internet nefungoval, pomohlo nastavení rezervace IP adresy pomocí MAC adresy. Pokud by to tvůj router uměl, stálo by za to to vyzkoušet.
    Naposledy upraveno uživatelem Hurura: 29-05-2011 v 12:13
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    74

    Bylo by možné koupit síťovou kartu abych nemusel tahat nový kabel a jaká síťovka je dobrá.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od ronalik Zobrazit příspěvek
    Bylo by možné koupit síťovou kartu abych nemusel tahat nový kabel


    Citace Původně odesláno od ronalik Zobrazit příspěvek
    a jaká síťovka je dobrá.
    Pro tvé účely postačí jakákoli.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    74

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek



    Pro tvé účely postačí jakákoli.

    a jakou by jsi mi doporučil ty
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od ronalik Zobrazit příspěvek
    Bylo by možné koupit síťovou kartu abych nemusel tahat nový kabel
    ...
    a jakou by jsi mi doporučil ty
    Teď když to čtu znovu, asi jsi myslel síťovku, se kterou půjde použít původní kabel - tj. musí podporovat funkci Auto MDI/MDIX.

    To splňuje např. 100Mbit Zyxel FN-312, nebo 1Gbit TENDA TEL9901G.

    Oprava: Auto MDI/MDIX podporovat nemusí. Neuvědomil jsem si, že to propojuješ s routerem, který danou funkčností disponuje.
    Naposledy upraveno uživatelem r34ktor: 06-06-2011 v 19:24
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    74

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Teď když to čtu znovu, asi jsi myslel síťovku, se kterou půjde použít původní kabel - tj. musí podporovat funkci Auto MDI/MDIX.

    To splňuje např. 100Mbit Zyxel FN-312, nebo 1Gbit TENDA TEL9901G.
    ne kabel je špatný a nechci tahat nový tak jsem myslel že bych druhý pc měl přes wifi
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Ach tak, tedy IMHO vyhoví TP-LINK TL-WN350GD.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    74

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Ach tak, tedy IMHO vyhoví TP-LINK TL-WN350GD.
    půjčil jsem si od kamaráda křížený kabel a stále kontrolka na routeru bliká a internet nejde tak že kabelem to asi není.Tak už nevím co s tím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    74

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    S největší pravděpodobností ano, zkontroloval jsi konektory RJ-45, zda-li nejsou poškozeny ? Pokud by nebyl větší problém kabel vyměnit, zůstal bych u kabelu.
    Tak jsem zlusil jiný kabel a nefunguje
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. UPC internet
    Od souteh v sekci Sítě
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 11-07-2011, 23:03
  2. UPC internet na dva PC
    Od Sixs v sekci Sítě
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-03-2010, 20:55
  3. Internet od O2
    Od Darkhunter v sekci Internet
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-10-2009, 23:58
  4. UPC internet
    Od Honza.4.ever v sekci Sítě
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 10-01-2009, 14:24