Ahoj,
mám internet od O2 připojený k jednomu pc kabelem od krabičky do routeru a od routeru mám kabelem připojený druhé pc a tam mi přestal z ničeho nic přestal fungovat internet.Nevíte nškdo co s tím.Děkuji.
Ahoj,
mám internet od O2 připojený k jednomu pc kabelem od krabičky do routeru a od routeru mám kabelem připojený druhé pc a tam mi přestal z ničeho nic přestal fungovat internet.Nevíte nškdo co s tím.Děkuji.
Je síťový karta v pořádku ? Při připojení UTP kabelu rozsvítí se zalená LED v konektoru a při komunikaci bliká oranžová LED dioda ?
otvor si prikazovy riadok (Start-> Spustit ->) napis cmd a potvrd
v prikazovom riadku zadaj prikaz
ipconfig /all
aku a ci vobec ti to priradilo ip adresu, ...
ak si v tom nie si isty, ... zadaj prikaz:
ipconfig /all >c:\vypis.txt
a na disku c sa objavi textovy subor s vypisom prikazu, ktory sem nakopiruj ....
tak jsem to zkusil a uděl screen
Pokud na prvním PC internet funguje, měl by být ADSL modem a router v pořádku![]()
'Krabicku' tipuji na ADSL splitter
Jinak mas IP automaticke privatni, tak bych se zameril tam (pouzij fixni nebo oprav DHCP server)
[QUOTE=kevin00;453385][SPOILER=Příklad zapojení ADSL][/SPOILER]
Jak je připojen druhý počítač na kterém internet nejde ? Je zapojen přímo do ADSL routeru nebo do druhého routeru, který je připojen k ADSL routeru ? Aspoň tak jsem pochopil, že to máš zapojeno[/QUOTEjá
mám jen jeden router a druhé pc je připojeno z toho routeru do pc kříženým kabelem