Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Nefunkční subwoofer u flash playeru

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    5

    Dobrý den přeji :-) mám domácí kino Genius SW 5.1 Home Theater 5000. Při poslechu na youtube mi nefunguje subwoofer a přední reproduktory. Prosím o radu jelikož mám tento problém již dlouho a zatím jsem ho nedokázal vyřešit. PC obsahuje zvukový ovladač realtek a operační systém XP SP3.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Když spustíš test ve Správci zvuku Realtek, tak hrají všechny správně?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    5

    Ano hrají. jo a omlouvám se, teď při testu jsem zjistil že jsem to měl otočené, takže při poslechu na youtube a jiných flash playerech mi hraje přední strana. Subwoofer, center a zadní mi stále nehrají jinak při testu a ve windows media mi hrajou normálně. A pro jistotu, správci zvuku realtek je myšlen realtek sound manager od gigabyite technology? Nejsem totiž znalec anglického jazyka :-). děkuji za odpověď :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Citace Původně odesláno od posli Zobrazit příspěvek
    A pro jistotu, správci zvuku realtek je myšlen realtek sound manager od gigabyite technology?
    To bude ono. Jakou máš základní desku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    5

    GA-K8NE nForce4-4X chipset. Takhle to píšou na manuálu a dokonce jsem tam našel nastavení zvuku ale je to všechno anglicky:-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Bude to chtít screenshoty záložek Sound Effect a Audio I/O (Speaker Configuration) z Realtek Sound Manageru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    5

    vkládam SH ze sound manageru.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: sound effect.JPG 
Zobrazení: 196 
Velikost: 82.8 KB 
ID: 21716   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: speaker configuration.JPG 
Zobrazení: 203 
Velikost: 76.5 KB 
ID: 21717  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Zkus nastavit Environment na Generic, nebo Room.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    5

    Děkuju pekně, už funguje:-) nastavil jsem na Room a zvuk je dobrý. fakt moc díky ty repra mám několik let a vždycky jsem si tu skladbu musel nahrát :-D ale teď jsem maximálně spokojenej :-) vůbec nechápu proč mě to nenapadlo dřív:-D ještě jednou dík:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Flash disky: Nefunkční flash disk - ovladač v pořádku
    Od wentill v sekci Flash disky, pam. karty
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 29-07-2013, 17:59
  2. Nefunkční youtube a další flash prvky
    Od jungova v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 01-09-2010, 13:17
  3. problem se zvukem ve VLC Playeru a zasekavanim v KM playeru.
    Od doom666 v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-03-2010, 10:31
  4. Subwoofer REL T3
    Od vkmonicek v sekci Audio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-12-2009, 23:27
  5. Flash disky: Nefunkční USB Flash disk
    Od Gogo2 v sekci Flash disky, pam. karty
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 28-11-2009, 20:55