Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Problém s SAPPHIRE HD4650

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele xmorfeuz
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    5

    Ahojte,

    koupil jsem si novou grafickou kartu radeon hd4650 AGP a při přehrávání videa na youtube se mi objeví modrá obrazovka a restart, to samé při psaní ve wordu...něco napíšu a objeví se to až za 10s.

    podle postupu jsem vymazal všechny ovladače, nahrál nový hotfix atd. a problém se opakuje

    pc:

    deska: Nvidia Nforce2 GA 7N400
    procesor: AMD Athlon XP 2800+
    ram: 1GB ddr dimm 400mhz
    zdroj: eurocase 350w
    Windows XP SP3
    monitor: EIZO L578


    počítač je skládaný asi před 6lety a původní ati radeon 9600 128mb jede dobře.

    můžete mi poradit co s tím ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Jaký ovladač instaluješ? Je to tento?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele xmorfeuz
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    5

    ano je
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Pokud se objeví modrá obrazovka (BSOD), měl by dojít k vytvoření dumpu. Podívej se do složky C:\Windows\Minidump. Případný obsah zabal, a vlož sem jako přílohu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    16

    Jn chtělo by to znát co to píše za chybu v BSoD?

    Druhá věc je, že na desku s nForce2 by byla vhodnější nějaká nVIDIA AGP. I když moc se jich už tedy koupit nedá, max. nějaká 6200 asi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele xmorfeuz
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    5

    do minidump se mi nic neuklada, a to jsem zkousel i odinstalovat ccleaner a advanced care.

    Budu kupovat novy zdroj Enermax PRO82+ II 385W, misto puvodniho eurocase 350W sest let stareho, snad se to vyresi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,116

    Citace Původně odesláno od xmorfeuz Zobrazit příspěvek
    do minidump se mi nic neuklada, a to jsem zkousel i odinstalovat ccleaner a advanced care.
    A mas ho spravne nastaveny?


    Prip. muzes vypnout Autom.restart a chybu opsat...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele xmorfeuz
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    5

    ja vubec nevim kde mam tuhle nabidku hledat
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,116

    V CZ je to pod Ovladaci panely - System - zalozka Upresnit - treti tlacitko Nastaveni (dole u Spusteni a zotaveni systemu).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele xmorfeuz
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    5

    tak problem nakonec vyresila nova sestava


    MB Gigabyte z68XP
    INTEL Core i5 2,5ghz
    ATI HD6750 1GB DDR5
    DDR3 1333mhz 4096mb
    samsung f4 + Win7 Ultimate
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. 24" Monitor, 200€ bez DPH, GPU HD4650
    Od BroncekAndy v sekci Monitory
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-03-2011, 16:45
  2. Radeony: Hd4650
    Od Belbas v sekci Grafické karty
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 21-08-2009, 15:48
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-08-2008, 15:33
  4. Radeony: Problém: SAPPHIRE X1550 AGP a W2K
    Od PK69 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-11-2007, 23:39
  5. Radeony: Problém se Sapphire x1950pro
    Od Dadameda v sekci Grafické karty
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 03-12-2006, 18:04