kompatibilita
Možná je to špatný dotaz.... podporuje patice na základní desce AM2 procesory AM3? odešel mi procesor, ale nemůžu nikde sehnat procesor s paticí AM2
Posli sem, co je to za desku, pak se da u vyrobce zjistit, jake procesory podporuje a muzeme kvalitne poradit.
Takhle z voleje - bud novou desku (ale zase kvuli pametem je to vetsi investice) nebo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Takhle z voleje - bud novou desku (ale zase kvuli pametem je to vetsi investice) nebo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
[quote=zsdx;453590]Posli sem, co je to za desku, pak se da u vyrobce zjistit, jake procesory podporuje a muzeme kvalitne poradit.
Takhle z voleje - bud novou desku (ale zase kvuli pametem je to vetsi investice) nebo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].[/quote]
biostar nforce 560-A2G socket AM2 ATX
nechce se mi kupovat novou desku ani paměti... mám malý rozpočet...
Takhle z voleje - bud novou desku (ale zase kvuli pametem je to vetsi investice) nebo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].[/quote]
biostar nforce 560-A2G socket AM2 ATX
nechce se mi kupovat novou desku ani paměti... mám malý rozpočet...
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] je seznam podporovaných procesorů. Základní deska AM3 procesory nepodporuje.
[quote=kevin00;453594][odkaz, pro zobrazení se přihlaste] je seznam podporovaných procesorů. Základní deska AM3 procesory nepodporuje.[/quote]
dobře najdu tam dejme tomu procesor který chci, ale bude tam napsáno socket AM3... stejně to půjde?
dobře najdu tam dejme tomu procesor který chci, ale bude tam napsáno socket AM3... stejně to půjde?
V seznamu podporovaných procesorů se nenachází žádný AM3 procesor. Jedná se pouze o procesory AM2/AM2+.
A co vůbec způsobilo, že procesor "odešel"? Jaký je zbytek sestavy (komponenty včetně značky a modelu zdroje)?
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] našel jsem tento procesor ale na tom seznamu neni i když vše odpovídá...
Deska nepodporuje všechny procesory AM2/AM2+, pouze uvedené v CPU Support (tabulku jsi už dostal)....Stále bych chtěl znát ale odpověď na moji předchozí otázku, CPU totiž neodcházejí jen tak.
[quote=Jandaskunk;453597]A co vůbec způsobilo, že procesor "odešel"? Jaký je zbytek sestavy (komponenty včetně značky a modelu zdroje)?[/quote]
To nevím co... v servisu přišli na to že je to procesor.... desku jsem už psal... paměti 3gb ddr2
grafika nvidia 5600 hdd 250 western digital
To nevím co... v servisu přišli na to že je to procesor.... desku jsem už psal... paměti 3gb ddr2
grafika nvidia 5600 hdd 250 western digital
[quote=Zdenekmr;453598][odkaz, pro zobrazení se přihlaste] našel jsem tento procesor ale na tom seznamu neni i když vše odpovídá...[/quote]
Ne, procesor není podporován. Vyber jeden z modelů z CPU Support Listu. Podíval bych se spíše po bazaru, nový se kupovat nevyplatí.
Ne, procesor není podporován. Vyber jeden z modelů z CPU Support Listu. Podíval bych se spíše po bazaru, nový se kupovat nevyplatí.
"včetně značky a modelu zdroje" - na to je potřeba otevřít bočnici skříně a kouknout se na štítek zdroje a opsat ho.
[quote=Jandaskunk;453602]"včetně značky a modelu zdroje" - na to je potřeba otevřít bočnici skříně a kouknout se na štítek zdroje a opsat ho.[/quote]
eurocase 350 W...
eurocase 350 W...
[quote=kevin00;453601]Ne, procesor není podporován. Vyber jeden z modelů z CPU Support Listu. Podíval bych se spíše po bazaru, nový se kupovat nevyplatí.[/quote]
byl by nějaký tip kde mám nakupovat? :-)
byl by nějaký tip kde mám nakupovat? :-)
[quote=Zdenekmr;453603]eurocase 350 W...[/quote]
Sa Vás rovno spýtam, koľko by Ste boli ochotný dať na menší upgrade, ak je to možné ? A ten zdroj, by som vymenil - je to šmejd a stavím sa o 4gb ram, že je príčinou, alebo aspoň prispel k večnému odpočinku procesora - ak je to teda on, blbci sa najdú všade i v servise.
Sa Vás rovno spýtam, koľko by Ste boli ochotný dať na menší upgrade, ak je to možné ? A ten zdroj, by som vymenil - je to šmejd a stavím sa o 4gb ram, že je príčinou, alebo aspoň prispel k večnému odpočinku procesora - ak je to teda on, blbci sa najdú všade i v servise.
Já bych tu sestavu nechal "umřít" i se zdrojem. Vím, jaký EC zdroje jsou, ale investice 800 Kč do zdroje hodnotu sestavy nezvedne.
Dal jsem do práce dvě podobné sestavy také s EC zdrojem (jeden je tedy myslím NoName) a fungují tam už cca rok. A to ty zdroje "jeli" už min. 2 roky předtím. Do takové sestavy bych osobně moc neinvestoval.
Dal jsem do práce dvě podobné sestavy také s EC zdrojem (jeden je tedy myslím NoName) a fungují tam už cca rok. A to ty zdroje "jeli" už min. 2 roky předtím. Do takové sestavy bych osobně moc neinvestoval.