Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Nhl 09 na celou obrazovku

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    26

    Dobrý den, na notebooku HP ProBook 4520s s grafickou kartou ATI 6370 mám problém se spuštěním NHL 09 na celou obrazovku, vždy se mi spustí uprostřed a okolo jsou černé pruhy. Našel jsem na internetu návod, abych změnil zobrazení v ovladačích Catalyst, ale tam mám nastavené zobrazení na celou obrazovku a nejde nic změnit, jenom když tu hru rychle hodím na lištu, zahlédnu, že je tam nastaveno zachovat poměr stran, hned pod tím je celá obrazovka, ale než to stihnu změnit, zase to zešedne a nastaví se automaticky celá obrazovka. Už opravdu nevím, co s tím, doufám, že mi nějak poradíte. Předem děkuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    A je nastaveno nativní rozlišení notebooku v tý hře? (1366x768)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    NHL 09 nativně nepodporuje širokoúhlá rozlišení. Zkus mrknout na WSGF, zda tam nenajdeš řešení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    26

    Právě, je to přesně jak říká r34ktor, nhl nepodporuje nativně širokoúhlá rozlišení... Jen mě přijde divné, že na stolním PC mě to jede na celou pnrazovku bez problémů a to jsem nemusel nic nastavovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    First: Pravděpodobně máš na monitoru nastavený obraz: Širokoúhlý (Widescreen), tím pádem to roztáhne na celou obrazovku, i když je rozlišení klasické, ale s určitou deformací.

    EDIT: Myslel jsem u monitoru k PC....že sice to máš roztáhlý na celou obrazovku, ale ve výsledku vidíš stejnou plochu, jako kdybys to měl nastavený na "Zachovat poměr stran" (v monitoru obvykle "Auto"), akorát je ta plocha roztáhlá do stran, takže sice nevidíš černé kraje, ale na úkor deformace obrazu.
    Naposledy upraveno uživatelem Jandaskunk: 29-05-2011 v 11:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    26

    Samozřejmě, obraz je nastavena na celouá obrazovku, bohužel v ovladačích ATI na notebooku nastává problém popsaný v dotazu a jiná nastavení monitoru jsem doposud nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    17

    Taky jsem s tím měl problém na Aceru, ale technik mi o nějak dal do kupy, ani nevím jak, ale na 100% to jde nějak.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2013
    Příspěvků
    1

    Dobrý den , chtěl bych se zeptat jak mohu dát v NHL 09 na menší vůbec nic nefunguje mám to na 800x600 ale pořád je to na tý větší velikosti už jsem zoufalý protože jse mi to po netu strašně seká . PS: budu vděčný za každou pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Obraz u her se neroztahuje přes celou obrazovku
    Od Teutonic v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 11-01-2018, 17:24
  2. Windows 7: cmd.exe samostatně přes celou obrazovku
    Od ketivab v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-01-2014, 17:26
  3. Hry sa nezobrazuju na celu obrazovku
    Od basti v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-02-2011, 15:19
  4. Problémy s PC (HW/SW): Problem s obrazovku
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-05-2010, 11:25
  5. LCD: Pruhy na LCD u notebooku HP přes celou obrazovku
    Od Cocteau v sekci Monitory
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-08-2009, 22:38