dummy
prosim vas co znamena na popiasu k zakladni desce slovo dummy ?? je to u popisu k pripojeni predniho panelu casu k zakladni desce
asi niečo v tom zmysle, že "prázdny", "fiktívny", "nepoužitý" ... v tvojom prípade sa týka nepoužitého pinu
väčšinou sa používa na dodržanie pozície skupinového konektora, aby sa nedal zasunúť obrátene
napríklad

väčšinou sa používa na dodržanie pozície skupinového konektora, aby sa nedal zasunúť obrátene
napríklad

díky moc to jsem potřeboval akorát že já mám ty kablíky a na jednom je H.D.D LED, HDDLED, RESET SW, SLEEP SW a pak ty power led a nevim jestli chapu dobre ze ten sleep sw je ten u tebe na obrazku POWER SW???
a jeste dotaz na tech kabelech konkretne na jejich konci jsou ty plastovy kryty cerny a na nich je zezadu takova mala sipka ta znaci + ??
jeste doplnim ze se jedna o tento case eurocase middletower 5436
a jeste dotaz na tech kabelech konkretne na jejich konci jsou ty plastovy kryty cerny a na nich je zezadu takova mala sipka ta znaci + ??
jeste doplnim ze se jedna o tento case eurocase middletower 5436
[quote=esetik;455697]díky moc to jsem potřeboval akorát že já mám ty kablíky a na jednom je H.D.D LED, HDDLED, RESET SW, SLEEP SW a pak ty power led a nevim jestli chapu dobre ze ten sleep sw je ten u tebe na obrazku POWER SW???[/quote]
Pokud chceš konkrétní radu, musíš mám napsat typ základní desky.
Pokud chceš konkrétní radu, musíš mám napsat typ základní desky.