Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Foobar2000 - autoplay vybrane skladby

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    182

    Nevite, jak nastavit, aby Foobar automaticky zacal prehravat skladbu vybranou poklepem v pruzkumnikovi/filemanageru? Ted mi vybranou pisnicku jen prida do playlistu a prehravani zustava na posledni prehravane skladbe. Ted musim prerolovat na posledni skladbu v playlistu, a pak spustit prehravani. Drive mi to rovnou zaclo prehravat vybranou skladbu.
    Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,101

    Pravym tl. se podivej, co mas tucne oznaceno jako default akci na dvojklik. Muzes to pak zmenit pres Moznosti slozky - Typy souboru - prisl. pripona.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    182

    Mohl bys to upresnit? Mam Win7, moznosti slozky, jak jsem mel u XP, nemohu najit. Pouzil jsem tedy File association editor, pro mp3 mam pouze:
    open
    "E:\PROGRAMS\_PLAYERS\Foobar\foobar2000.exe" "%1"
    screen
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Citace Původně odesláno od homi Zobrazit příspěvek
    Nevite, jak nastavit, aby Foobar automaticky zacal prehravat skladbu vybranou poklepem v pruzkumnikovi/filemanageru? Ted mi vybranou pisnicku jen prida do playlistu a prehravani zustava na posledni prehravane skladbe.
    Nemáš náhodou v Library > Configure > Shell Integration zatrhnutou volbu Set "Enqueue" as the default action?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    182

    JJ, to je ono. Akorat mi to "smaze" aktualni playlist. Nejde to nejak nastavit, aby to pridalo skladbu k aktualnimu playlistu a zacalo ji prehravat?
    Drive jsem mel v kontextove nabidce add enqueue (nebo tak nejak) a fungovalo dle mych predstav. Bohuzel mam stazenou nejaky pack s portable verzi a shell mi tam (teda nevim,jak) nejde nastavit.
    (RB pridany)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Citace Původně odesláno od homi Zobrazit příspěvek
    JJ, to je ono. Akorat mi to "smaze" aktualni playlist. Nejde to nejak nastavit, aby to pridalo skladbu k aktualnimu playlistu a zacalo ji prehravat?
    To nevím, ale smazání aktuálního playlistu lze zabránit Always send new files to playlist: zvolený playlist. Nějaký si na to vyhradíš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    182

    jj, to jsem zkousel, bohuzel nepridava k novemu playlistu, vzdy je tam jen jedna aktualne vybrana skladba. Resim to tedy tak, ze ji presunu mysi do vedlejsiho.
    Dik za spolupraci.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Windows XP: Nefunguje autoplay
    Od petrofff v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-02-2010, 19:19
  2. Mp3tag - dvouciferné číslování čísla skladby
    Od kom72 v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-02-2009, 14:57