Nestabilní výkon hp4710s .. pls help
Dobrý den,
poslední dobou se mi z nějakých důvodů zpomalil notebook. Pc je měsíc po formatu a celkovém reinstallu win. 2 dny zpátky jsem provedl kompletní údržbu : cccleaner, defrag, kontrola logu na viry.cz přes hijackthis -kvůli havěti..pc čisté. V klidovém stavu jen se spuštěným antivirem je procesor na 50% a a spotřeba ram je od 70 do 80% ..
Aplikace a vůbec celková práce v systému nejedou jak by měli a škubou se.
Myslel jsem že to může být přehříváním, tak jsem notebook rozdělal a vysál co šlo a ještě chci zkusit profouknout větrák kompresorem. Ale teploty procesoru nejdou přes 70st. ...
To vše viz. printscreen : [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Je to Hp 4710s , 4GB RAM,500Disk WD 5400ot.,ATI Radeon HD 4300 512MB ...
Předem díky mockrát za každý nápad nebo radu co udělat ... mám trošku strach jestli neodchází nějáký komponent.. nebo to můžou být nějáký špatný drivery? nevím ... jediné co jsem v poslední době udělal tak update biosu a reinstall ati driveru ale to s ram,cpu a diskem stejně asi nemá co dělat.
ps: i procesor je pri klidu nejmin na 50% a víc což nikdy nebylo
S pozdravem Aleš
poslední dobou se mi z nějakých důvodů zpomalil notebook. Pc je měsíc po formatu a celkovém reinstallu win. 2 dny zpátky jsem provedl kompletní údržbu : cccleaner, defrag, kontrola logu na viry.cz přes hijackthis -kvůli havěti..pc čisté. V klidovém stavu jen se spuštěným antivirem je procesor na 50% a a spotřeba ram je od 70 do 80% ..
Aplikace a vůbec celková práce v systému nejedou jak by měli a škubou se.
Myslel jsem že to může být přehříváním, tak jsem notebook rozdělal a vysál co šlo a ještě chci zkusit profouknout větrák kompresorem. Ale teploty procesoru nejdou přes 70st. ...
To vše viz. printscreen : [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Je to Hp 4710s , 4GB RAM,500Disk WD 5400ot.,ATI Radeon HD 4300 512MB ...
Předem díky mockrát za každý nápad nebo radu co udělat ... mám trošku strach jestli neodchází nějáký komponent.. nebo to můžou být nějáký špatný drivery? nevím ... jediné co jsem v poslední době udělal tak update biosu a reinstall ati driveru ale to s ram,cpu a diskem stejně asi nemá co dělat.
ps: i procesor je pri klidu nejmin na 50% a víc což nikdy nebylo
S pozdravem Aleš
[quote=Alfonso222]V klidovém stavu jen se spuštěným antivirem je procesor na 50%[/quote]
Ja bych zacal hledat ve Spravci uloh to, co ti vytezuje CPU. Serad procesy dle zatizeni a posli nam sem obrazek nebo vypsane procesy zabirajici pres 5% CPU.
Ja bych zacal hledat ve Spravci uloh to, co ti vytezuje CPU. Serad procesy dle zatizeni a posli nam sem obrazek nebo vypsane procesy zabirajici pres 5% CPU.
Tak ja jsem taky trošku sázel na to že jedou nějáký programy v pozadí a brzdí to.... holt jen přesně nevím, který jsou systémový a který ne a jak je natrvalo zakázat....
A ta vytíženost RAM je taky tragédie ... koneckonců to bude vydět na screenech:
CPU: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
RAM: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Díky moc předem za kontrolu někoho povolaného a za pomoc co s tím ....
A ta vytíženost RAM je taky tragédie ... koneckonců to bude vydět na screenech:
CPU: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
RAM: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Díky moc předem za kontrolu někoho povolaného a za pomoc co s tím ....
U paměti není vidět který procesy ji berou, ale CPU ti zabírá Windows Media Player (konkrétně jeho jakási funkce sdílení po síti) a to se dá lehce vypnout
http://www.addictivetips.com/windows-tips/fix-wmpnetwk-exe-in-windows-7/
mscorsvw.exe je optimalizace pro .NET framework ... jen co dodělá svoji práci a dooptimalizuje nějaký věci, tak by to mělo přestat.
http://www.addictivetips.com/windows-tips/fix-wmpnetwk-exe-in-windows-7/
mscorsvw.exe je optimalizace pro .NET framework ... jen co dodělá svoji práci a dooptimalizuje nějaký věci, tak by to mělo přestat.