Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 31

Téma: Vymazání 0 byte file

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    21

    od té doby jsem to restartoval asi 50x, takže tohle opravdu nepomohlo a už mi to pije krev, takže se toho chci zbavit
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    ako tak pozeram na screenshot, tak je to subor, ktory si asi stahoval z internetu nejakym downloaderom alebo stahovacom torrentov (Bitcomet, uTorrent), je tak? (z filesonic.com) a vlastne si ho ani nestiahol

    skontroluj, ci ti ten stahovac nebezi na pozadi ... v tom pripade ma ten subor locknuty pre seba ... zmaz ho v tom stahovacom programe
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    21

    To byl nějaký soubor, který jsem stáhnul normálně přes firefox. Žádný downloader jsem nepoužil. Ať vypnu co vypnu, tak to windows není schopný najít a vymazat.

    Každopádně by mě zajímalo co dělám špatně, že mi nejde spustit ten linux.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,267

    Vyzkoušel jsi všechny možnosti jak zapsat Slax na USB flash disk ? Na 100 % funguje možnost přes UltraISO a Unetbootin, používám tyto dva programy dost často
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    ak si ho stiahol normálne, tak nemôže mať 0 bytov ... ale OK

    skús použiť soft, ktorý je na takéto prípady predurčený, LockHunter, máš tam aj obrázkový návod
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele superdrooper
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    210

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    ak si ho stiahol normálne, tak nemôže mať 0 bytov ... ale OK

    skús použiť soft, ktorý je na takéto prípady predurčený, LockHunter, máš tam aj obrázkový návod
    LockHunter již zkoušel, pokud se nepletu, jestli nejde ten linux, tak existuje ověřený Hirens Boot CD. Poslední verze má už skoro 0,5 GB, obsahuje desítky souborových manažerů, některý z nich by si s tím mohl poradit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od superdrooper Zobrazit příspěvek
    LockHunter již zkoušel, pokud se nepletu, jestli nejde ten linux, tak existuje ověřený Hirens Boot CD. Poslední verze má už skoro 0,5 GB, obsahuje desítky souborových manažerů, některý z nich by si s tím mohl poradit.
    Já to pochopil tak, že linux není schopen zprovoznit.

    Doporučil bych Ubuntu (velmi "user friendly"),které je ke stažení jako .iso

    Zde je návod (univerzální pro hromadu distribucí) http://wiki.ubuntu.cz/Instalace/z%20flash%20disku
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    s tým LockHunterom som si to nevšimol, len či ho správne použil

    potom je tu ešte Unlocker od EmptyLoop
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele john
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    880

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    ak si ho stiahol normálne, tak nemôže mať 0 bytov ...
    nj, asi stahovani bylo "nestandardne" preruseno a odstranen "docasny" soubor se stazenymy daty / + kdovijake cisteni navic ? /...
    jak vypada zabezpeceni souboru, kdo k nemu ma prava, neni tam nahodou nejaky "unknown"?
    pripadne, nemichal jsi ruzne OS / XP, 7 / se spolecnym ulozistem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    21

    John: ne nemíchal, mám jenom windows 7, takže tam to nebude, co se týče těch práv, tak spíš jde o to, že ten soubor vůbec nejde najít přes windows, ikdyž na ploše je.

    Jinak nainstaloval jsem ubuntu ve windows, ale jak se dostanu ke svoji ploše ve windows, abych ten soubor tedy mohl smazat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,267

    Citace Původně odesláno od VGreg Zobrazit příspěvek
    Jinak nainstaloval jsem ubuntu ve windows, ale jak se dostanu ke svoji ploše ve windows, abych ten soubor tedy mohl smazat?
    Proč jsi to panebože dělal ? Ty nevíš co to je USB flash disk ? Musíš si namountovat partišnu, kde je Windows nainstalován a proklikat se adresářovou strukturou na svou plochu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    21

    Proč? Protože mi to z flashky nešlo.

    Ten návod co si mi poslal je na mě příliš složitý, není něco jednoduššího?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,267

    Citace Původně odesláno od VGreg Zobrazit příspěvek
    Ten návod co si mi poslal je na mě příliš složitý, není něco jednoduššího?
    Není.
    Tak když máš problém uložit instalaci na flash disk i s návodem krok po kroku, tak obětuj jedno CD a instalaci vypal na CD. To snad zvládneš
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    21

    z flashky mi to sice spustit nešlo (nvm proč), ale z CD to funguje normálně. Teď k tomu, jak se dostat z ubuntu do windows. Když to nabootuje z toho cd, v ubuntu dám networks->windows tak mi to vyhodí hlášku, že je třeba udělat ten mount. Jak to udělám? Z toho odkazuj sem to moc nepochopil. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od VGreg Zobrazit příspěvek
    z flashky mi to sice spustit nešlo (nvm proč), ale z CD to funguje normálně. Teď k tomu, jak se dostat z ubuntu do windows. Když to nabootuje z toho cd, v ubuntu dám networks->windows tak mi to vyhodí hlášku, že je třeba udělat ten mount. Jak to udělám? Z toho odkazuj sem to moc nepochopil. Díky
    Nelez do sítě (to ti bude asi na nic). Vlevo máš ikonu složky, tak ji otevři a v levým sloupci by někde měl být vidět tvůj pevný disk (zrovna dělám na W7 ... jinak bych poslal screen)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vymazání
    Od Matherdet v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-12-2011, 20:39
  2. adresy do 64 byte
    Od esetik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-02-2011, 21:22
  3. Rozvod internetu v bytě
    Od frmolak v sekci Sítě
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 16-12-2008, 08:33
  4. Vymazání BIOSu (hesla) na NEC C200
    Od Elektricman v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-12-2008, 17:49
  5. Problémy s PC (HW/SW): Vymazání program
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-07-2008, 16:04