Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 21 z 21

Téma: 2GB nebo 8GB, 4GB nejde

  1. #16
    Občasný diskutér Avatar uživatele petrcomp
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    62

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Pochopitelně je třeba mít v takovém případě připojenu PS/2 klávesnici.
    Dal jsem fialovou redukci na PS/2 a nebavilo se to se mnou stejně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér Avatar uživatele petrcomp
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    62

    Citace Původně odesláno od 16cmfan Zobrazit příspěvek
    Hmm to je dosť divné, ale keď to pomohlo... mohol si ešte pred downgradom skúsiť Live Ubuntu, či nebola chyba vo windows, keď si aj procík menil. Málo pravdepodobné, ale stať sa môže.
    Já zkusil přeinstalovat Win, ale problém byl už v detekci HW/Bios s čistým diskem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od petrcomp Zobrazit příspěvek
    Dal jsem fialovou redukci na PS/2 a nebavilo se to se mnou stejně.
    Některé USB klávesnice s redukcí nepracují. Je třeba použít čistě PS/2 model.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér Avatar uživatele petrcomp
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    62

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Některé USB klávesnice s redukcí nepracují. Je třeba použít čistě PS/2 model.
    Mám tuto: http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4007R0A3000BUE
    už jsem se s tím taky setkal. Kvůli tomu jsem vyhodil Genius slim a Mikrosoftka jsem myslel že je lepší
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od petrcomp Zobrazit příspěvek
    Už jsem se s tím taky setkal. Kvůli tomu jsem vyhodil Genius slim a Mikrosoftka jsem myslel že je lepší
    U "combo" modelů je redukce zpravidla součástí balení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér Avatar uživatele petrcomp
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    62

    Zdravím, ještě dodatek k tomuto příspěvku. Ona verze biosu 17C ze stránek MSI zmizela a nahradila ji verze 17D, která řeší kompatibilitu pamětí.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: bios.jpg 
Zobrazení: 88 
Velikost: 35.4 KB 
ID: 22374  
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Klávesnice: Razer Lycosa - nejde klávesa+Razer Boomslang-nejde kolečko
    Od ShaiMagal v sekci Periferie
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 02-08-2012, 00:18
  2. Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 17-11-2010, 22:17
  3. Jak poznám, zda-li mám SATA , nebo SATAII, nebo eSATA, jestli mám "I" , nebo "L"
    Od pavelson v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 16-11-2008, 16:38
  4. Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 22-06-2008, 00:37
  5. Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 06-04-2008, 22:49