Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 29 z 29

Téma: Problem s novym PC-Nestabilni pri vytizeni

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    První co mě napadlo, jsou ty teploty, zkus ten HWMonitor, s tim mám dobrý zkušenosti....na měření teplot grafiky pak např. GPU-Z.

    EDIT: Další problém by mohl být ten zdroj, je sice novej, ale je to nějaký shit (pokud je kupovanej přes net a je to míň jak 14 dní, tak bych neváhal a vrátil bez udání důvodů....a pořídil např. Seasonic S12II 430W - pokud se nepočítá s upgradem v blízké době)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    54
    Naposledy upraveno uživatelem makakanakakashy: 26-06-2011 v 16:32
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    První co mě napadlo, jsou ty teploty, zkus ten HWMonitor, s tim mám dobrý zkušenosti....na měření teplot grafiky pak např. GPU-Z.

    EDIT: Další problém by mohl být ten zdroj, je sice novej, ale je to nějaký shit (pokud je kupovanej přes net a je to míň jak 14 dní, tak bych neváhal a vrátil bez udání důvodů....a pořídil např. Seasonic S12II 430W - pokud se nepočítá s upgradem v blízké době)
    teploty cpu, aj keď to nebolo pod 100% záťažou, sú imho v poriadku ..... takisto grafika s tým nesúvisí, pri LinX-e je jej záťaž nulová ....

    Prikláňam sa k tomu zdroju .....

    Skús odpojiť všetko nepotrebné pre chod pc - mechaniku, ak máš viac diskov ....proste minimalizuj odber a otestuj


    @makakanakakashy: používaj tlačítko Spravovat přílohy
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    54

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    První co mě napadlo, jsou ty teploty, zkus ten HWMonitor, s tim mám dobrý zkušenosti....na měření teplot grafiky pak např. GPU-Z.

    EDIT: Další problém by mohl být ten zdroj, je sice novej, ale je to nějaký shit (pokud je kupovanej přes net a je to míň jak 14 dní, tak bych neváhal a vrátil bez udání důvodů....a pořídil např. Seasonic S12II 430W - pokud se nepočítá s upgradem v blízké době)
    jeste zkusim vymenit zdroj.. jinak chtel bych zdroj aspon 550W+... Jaky bys mi doporucil?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Postačí Jandaskunkom navrhovaný S12II 430W, jedine ak by si chcel v budúcnosti kúpiť žravejšiu grafiku (čo asi nie, keď máš toto novo postavené) - tak 520W verziu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    54

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    Postačí Jandaskunkom navrhovaný S12II 430W, jedine ak by si chcel v budúcnosti kúpiť žravejšiu grafiku (čo asi nie, keď máš toto novo postavené) - tak 520W verziu
    jo no tak grafiku jinou asi ne ale premyslel sem o druhe tak nvm bude stacit 500w nebo spis vic a znacku teda seasonic? co chieftec? popr. hod pls link rovnou na nejakej dik mocc

    jo chci tam hodit nachvili starsi zdroj asi 450w z kamosova pc ten by to mel utahnout?
    Naposledy upraveno uživatelem makakanakakashy: 26-06-2011 v 16:57
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Tady nejde o watty, ale o kvalitu zdroje a taky dodávaný výkon na 12V větvích, které jsou nejvíce používané. Pro tvoji sestavu naprosto postačí Seasonic S12II 430W, 520W bude naddimenzovaný. Ale Evolve přebrandovává nějaké shitové zdroje, takže tam je jedno kolik wattů to má, vždycky to bude šmejd. Co je ten 450W zač a jak je starý?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Seasonic S12II-430 430W Bronze - tento je akurát pre tvoju zostavu
    Seasonic S12II-520 520W Bronze
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    54

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    Tady nejde o watty, ale o kvalitu zdroje a taky dodávaný výkon na 12V větvích, které jsou nejvíce používané. Pro tvoji sestavu naprosto postačí Seasonic S12II 430W, 520W bude naddimenzovaný. Ale Evolve přebrandovává nějaké shitové zdroje, takže tam je jedno kolik wattů to má, vždycky to bude šmejd. Co je ten 450W zač a jak je starý?
    tak ho tam davat nebudu je to 400w starej asi 4 roky znacka neznama x) deska potrebuje min 450w ale tak ta 430w bude stacit jo? ztm dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    54

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    diky za rady snad to teda tim zdrojem bude jinak fakt uz nevim jinak fakt dik za help x)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od makakanakakashy Zobrazit příspěvek
    diky za rady snad to teda tim zdrojem bude jinak fakt uz nevim jinak fakt dik za help x)
    Ideálne by bolo najprv si požičať "normálny" zdroj (najlepšie od známeho - nemáš niekoho?) na skúšku .....pri hľadaní závady treba postupovať systematicky a nie hurá systémom. Aj keď v tomto prípade výmena zdroja zostave len prospeje, nikto ti takto na diaľku nepovie, že je to na 100% zdrojom (aj keď ja si to myslím)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    54

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    Ideálne by bolo najprv si požičať "normálny" zdroj (najlepšie od známeho - nemáš niekoho?) na skúšku .....pri hľadaní závady treba postupovať systematicky a nie hurá systémom. Aj keď v tomto prípade výmena zdroja zostave len prospeje, nikto ti takto na diaľku nepovie, že je to na 100% zdrojom (aj keď ja si to myslím)

    to bohuzel nemam no :/
    no to chapu ten zdroj tedy asi koupim a uvidim no kdyztak to nekam budu muset donest :/ ztm cau a jeste jednou dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    54

    tak mam novej zdroj a uz to slape tak moc dik hosi
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od makakanakakashy Zobrazit příspěvek
    tak mam novej zdroj a uz to slape tak moc dik hosi
    Tak to je fajn
    ... ešte nám prezraď, čo si nakoniec kúpil .....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. problém s novým pc
    Od Rubufaso v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-08-2013, 13:34
  2. Problém s novým PC (nekompatibilita desky s RAM?)
    Od K.ats v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-03-2013, 18:54
  3. problem desky s novym procesorem
    Od payja v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-08-2009, 12:41
  4. Problémy s PC (HW/SW): problém s novým PC
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 27-11-2008, 20:27
  5. LCD: Problém s novým LCD
    Od malder v sekci Monitory
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-02-2007, 10:20