Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Nová VGA, monitor hlásí "No signal"

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    33

    Dobrý den,
    dnes mi přišla nová VGA, zdroj a case. Jedná se o http://www.alfacomp.cz/php/product.p...000000000014NE , http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40000000000YO6 a http://www.alfacomp.cz/php/product.p...000000000011UL . Vše jsem zapojil, alespoň doufám, ale monitor mi hlásí "No signal detection". Hádám, že je to něco s grafickou kartou, protože stará mi stále funguje. Stále koukám, zda jen něco není špatně zapojené, ale pochybuji, protože je tam jen zapojení 2x PCI-E. Nevíte co by s tím mohlo být?

    Jinak zbylé komponenty jsou:

    MB Asus P5Q PRO - Intel P45
    CPU Intel Core 2 Duo E8400, 3.0 GHz
    RAM Corsair 2x2GB DDR2 1066 MHz
    VGA Sapphire HD4850 512DDR3 2xDVI HDMI

    Za každou radu děkuji.

    S pozdravem
    Iselor
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Zkus zkontrolovat zda máš vše řádně dotlačené (kartu do desky), zapojené (napájení) na grafice a základní desce. Pokud je vše OK, tak zkontroluj to samé u kabelu, pokud vše OK, zkus jiný kabel k monitoru. Pokud pořád stejné připoj jiný monitor. Pokud pořád stejné, zkus jinou grafiku. Pokud ani to nepomůže je něco v háji
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    33

    Vyzkoušel jsem vše dotlačit a bez efektu. Pak jsem připojil místo té nové starou a vše funguje. Stejný monitor, kabel. Jen vyměněná grafika. Jinak pc jede s tou novou grafikou. Jen na monitoru se nezobrazuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    pridavne napajeni mas spravne? jeste zkus vyresetovat BIOS, treba nabehne

    btw: novou grafiku nemas moznost vyzkouset jinde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Testoval jsi GK i v dolním (černém) slotu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    33

    Můžete mi popsat zapojení přídavného napájení? Třeba to bude špatně Jinak vyzkouším teda i jiný slot, na to jsem nějak zapomněl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Citace Původně odesláno od Iselor Zobrazit příspěvek
    Můžete mi popsat zapojení přídavného napájení? Třeba to bude špatně Jinak vyzkouším teda i jiný slot, na to jsem nějak zapomněl.
    Prid. napajanie Ale myslím, že chyba bude inde - napájanie predsa potrebuje aj HD4850.
    Je známe, že Sapphir-ky občas prídu s vadným konektorom dvi alebo hdmi - skúšal si aj ďalšie ? Určite tam je redukcia.

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Iselor Zobrazit příspěvek
    Můžete mi popsat zapojení přídavného napájení?
    No, vezmeš napájecí šestipin vyvedený ze zdroje a vrazíš ho do odpovídající zásuvky na zadní straně GK. Totéž opakuješ s druhým. Pokud dva nemáš, použiješ přiloženou redukci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    33

    u HD6870 jsou hned vedle sebe a zapojené jsem měl oba, takže v tomhle chyba asi nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    33

    Tak už to jede. Opravdu to bylo vadným slotem. Měla to být první věc, co má člověk vyzkoušet, ale mě to prostě nenapadlo. Díky moc všem za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. "Nebyl zjisten zadny signal" - kde je zakopany pes?
    Od mike033 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 04-09-2014, 22:58
  2. "no signal detected" na monitoru po neúspěšném pokusu o odemčení jádra u X3
    Od Karlos7 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-04-2012, 21:45
  3. Zapnu PC, třikrát pískne, monitor hlásí "No signal"
    Od Eso.Shamster v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-05-2010, 21:52
  4. Monitor hlásí žadný signál
    Od Commanderwar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-08-2009, 14:10